Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

好多正野師兄,睇到流晒口水:handshake::x
再推,THIS POST 實在係論壇之福
推推推推推推推推推推推推
加新下吧~~
我而家的marvel,有D以前話不想買的鞋佬都照買了,變化真大:oh:

加新下吧~~
我而家的marvel,有D以前話不想買的鞋佬都照買了,變化真大
小小玩具迷 發表於 6-1-2014 08:45 AM

:71::71::71:

其實隻紅色Iron Fist唔係真正既Iron Fist嚟,係假冒架,係敵人嚟,快d入返隻綠色啦~ :36:
其實隻紅色Iron Fist唔係真正既Iron Fist嚟,係假冒架,係敵人嚟,快d入返 ...
Devil_Fudou 發表於 7-1-2014 03:34 AM

係咩~~~{:1_236:}
你不講真的不知,原來是敵人{:1_236:}

咁要入綠色了~~:time:

呵,你又知我不入敵人ge~~:36:

咁隻黑蜘蛛女又是否敵人嚟?{:1_197:}
係咩~~~
你不講真的不知,原來是敵人

咁要入綠色了~~

呵,你又知我 ...
小小玩具迷 發表於 7-1-2014 08:29 AM

呵呵,一睇你個櫃就知你唔入敵人啦:58:

黑蜘蛛女係指你放喺Dr.Strange後面果隻?果隻係好人,係第2代Spider-Woman
Spider-Man套Black Costume(之後既Venom)心口有個白色蜘蛛logo都係參照呢個Spider-Woman套costume
呵呵,一睇你個櫃就知你唔入敵人啦

黑蜘蛛女係指你放喺Dr.Strange後面果隻?果隻係好人 ...
Devil_Fudou 發表於 7-1-2014 11:04 PM

其實我之前全入的,可是冇位,所以放敵人:79:
我起碼放左超過30隻敵人,連Sentinel,MODOK,Onslaught呢D BAF 都放掉~~:79:
    呵,原來有第2代Spider-Woman,甘呢隻蜘蛛女都係第2代?
其實我之前全入的,可是冇位,所以放敵人
我起碼放左超過30隻敵人,連Sentinel,MODOK,Onslaught呢D B ...
小小玩具迷 發表於 9-1-2014 12:54 AM

雖然話就話係第2代,但其實兩個Spider-Woman係冇直接關係
亦唔係第1代傳俾第2代,2個係會同時出現,所以你都係買埋紅色果隻啦~ :he:

而新呢隻係主世界(616)既Spider-Girl,佢呢套衫係第2代Spider-Woman俾佢的
雖然話就話係第2代,但其實兩個Spider-Woman係冇直接關係
亦唔係第1代傳俾第2代,2個係會同時出現, ...
Devil_Fudou 發表於 10-1-2014 12:21 AM

感謝講解~~:64:

唉~~Spider-Woman因為toybiz果隻個手位有塊蜘蛛網,嚴重影響可動,所以才買呢隻

唉,又想要番紅色果隻,希望鞋佬重出吧~~:63:
应该系鞋佬唔肯用心去超越toybiz.

以前D野都可以做得甘好,点解现在唔得,鬼叫距无用心去整~
感謝講解~~

唉~~Spider-Woman因為toybiz果隻個手位有塊蜘蛛網,嚴重影響可動,所以才買呢隻 ...
小小玩具迷 發表於 10-1-2014 10:07 AM

高追啦:58:
我想問有冇人知GHOSTS RIDER係咪AVENGER既成員黎?我見好多人話係,但上網搵過又話唔係
我想問有冇人知GHOSTS RIDER係咪AVENGER既成員黎?我見好多人話係,但上網搵過又話唔係
alvinchan2012 發表於 11-1-2014 03:55 PM

Ghost Rider從來未加入過Avengers

回復 179# Devil_Fudou

謝,明白晒,咁可以放生隻高WHY打啦!{:1_199:}
而家我都儲緊AVENGER ( 只限TOYBIZ),而家收集到既有HAWKEYE(正),最多關節既SPIDERMAN,仲有SENTRY(有蘇VER),Y咩黎架CAPTAIN(紅色個隻),IRONMAN (終極VER有大炮),
仲有IRONFIST(紅色),BEAST野獸、一隻赤裸裸既狼人,同唯一會係HASBRO LEGENDS 買返黎既狼人仔仔(黃色戴MASK)
而家想收埋隻巨型VER 蟻人,不過網上賣成千幾銀,雷神都想收(想等下HASBRO),仲有隻HULK,美國隧長,不過TOYBIZ出得唔係咁吸引,等緊孩記出招,最重,要就係BACKWINDOW:35: