Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

10th Anniversary Spawn 照計係唔可以分開件袍。

如果分到有兩個可能性
1) 香港天氣夠熱, 啲膠有唔係太強, 溶解咗
2) 一隻隻嘅問題.
而家我仲努力追緊TOYBIZ,但係個價高到死,小D耐性都好難搵到貨,仲有有D人物出過幾個VER ,都要諗下買邊隻先好
兩者是分件的, 應該可以分開, 可是有些買了才發覺兩邊黏死了, 用熱水又不能分解, 又不敢用刀cut開 ...
cliffordchan107 發表於 11-5-2012 09:49 PM

終於都入左隻:43:
雖然全新,但件袍都係自然脫落,而且幾鬆下,裝返上去之後仲好易跌。。。
不過仍然無損我等待多年對佢既期待同愛!:$
我都好鐘意toybiz
我玩左無耐已經分得出啦
toybiz出色到
孩佬系吾會識

我仲搵緊2pack face-off  ca  ....:80:
好齊人wo!!:71:一定儲左唔少時間!
終於都入左隻
雖然全新,但件袍都係自然脫落,而且幾鬆下,裝返上去之後仲好易跌。。。
不過仍然 ...
法蘭克 發表於 21-6-2012 10:50 PM

恭喜大大, 我都記得以前個隻都係咁掛上去的, 唔太穩, 不過咁仲好, 如果痴死了, spwan一定企唔穩呢~~而且件袍也可俾其他figure用~~
而家我仲努力追緊TOYBIZ,但係個價高到死,小D耐性都好難搵到貨,仲有有D人物出過幾個VER ,都要諗下買邊隻 ...
alvinchan2012 發表於 10-6-2012 02:49 PM

加油加油:shiny:~~~~~~~~~~
終於都入左隻
不過仍然 ...
法蘭克 發表於 21-6-2012 10:50 PM

終於入左:handshake:

雖然件袍會跌(但我的不是好易跌),不過我倒覺得沒袍更好玩~~:78:
我都好鐘意toybiz
我玩左無耐已經分得出啦
toybiz出色到
孩佬系吾會識

我仲搵緊2pack face-off  ca   ...
ngkp19 發表於 21-6-2012 11:05 PM

孩佬吾系吾識,只是孩佬不肯像toybiz那麼用心姐:53:
好齊人wo!!一定儲左唔少時間!
jackie1011 發表於 22-6-2012 02:19 AM

其實而家大家看到的只是我賣剩下來的,之前仲多,多到自己都覺得敗家:(

所以而家奸角,次要配角都賣掉了............:49:
恭喜大大, 我都記得以前個隻都係咁掛上去的, 唔太穩, 不過咁仲好, 如果痴死了, spwan一定企唔穩呢 ...
cliffordchan107 發表於 22-6-2012 10:39 AM

對呢對呢,同感~~:)
孩佬吾系吾識,只是孩佬不肯像toybiz那麼用心姐
小小玩具迷 發表於 22-6-2012 10:36 PM

恕小弟一問,何為用心?
頭像被屏蔽
孩佬吾系吾識,只是孩佬不肯像toybiz那麼用心姐
小小玩具迷 發表於 22-6-2012 10:36 PM

好同意,孩佬賺小一蚊都唔肯,又點會有好嘢。
人物兄問何謂"用手"?
雖然知你好支持孩之佬,但孩之佬真係比唔上TOYBIZ咁用心出FIGURE!!
又正如AVENGERS兄 ...
李露眉 發表於 23-6-2012 11:45 PM

toybiz佢地真系以玩家既角度出發