Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

咁你想同一body(低成本),定唔出吖?
Devil_Fudou 發表於 17-4-2012 04:25 AM

點解Devil兄兩個選擇都咁灰嫁!!!!:31:
作為玩家的我當然想佢出得有heart D,不是為出而出,如果是這樣,不要說女角,男角都會同一body啦,如果是這樣,就算比你儲齊所有marvel角色又怎麼樣,只是純粹為儲而買!!!!:44:
我都係大部份TOYBIZ的.全部都係ebay追返黎...
孩記係得電影IRONMAN果D囉...

另都有玩DC UNIVERSE
當然 ...
leawong 發表於 17-4-2012 02:46 PM

希望大大盡快儲齊最愛:)

DC小弟都有小小,但DC UNIVERSE只有閃電俠,DC UNIVERSE又是同一body,玩兩三隻已經好悶:ar:,所以玩dc direct
點解Devil兄兩個選擇都咁灰嫁!!!!
作為玩家的我當然想佢出得有heart D,不是為出而出,如果是 ...
小小玩具迷 發表於 17-4-2012 07:40 AM

唔係我灰,只係好多時呢個就係事實
而且Grimlock都講咗,喺漫畫入面d女角的確身型個個差唔多,出figure用同一個body都好合理
唔係我灰,只係好多時呢個就係事實
而且Grimlock都講咗,喺漫畫入面d女角的確身型個個差 ...
Devil_Fudou 發表於 17-4-2012 10:22 PM

希望可以開發身材,可動兼備的body...............
希望可以開發身材,可動兼備的body...............
小小玩具迷 發表於 21-4-2012 12:25 AM

我都希望Hasbro遲d會整過個新女body先繼續重用啦
睇in process圖,之後隻Jean Grey應該又係呢個body...
回復 47# 小小玩具迷

小小兄,Leatherface是好物!!我之前都想入但怕會買埋其他經典嘢所以無入:help:
我都希望Hasbro遲d會整過個新女body先繼續重用啦
睇in process圖,之後隻Jean Grey應該又係呢個body ...
Devil_Fudou 發表於 21-4-2012 03:29 PM

我都等緊Jean Grey,希望出好D:36:
吾知有無有辮子版同無辮子版呢???:51:
回復  小小玩具迷

小小兄,Leatherface是好物!!我之前都想入但怕會買埋其他經典嘢所以無入: ...
Sabertooth 發表於 23-4-2012 07:43 AM

我咁小在呢區發言你都知其他人點叫我???????:@

Leatherface好正,仲有埸景送:shiny:,其實neca不太貴要埋其他經典嘢都不貴的,最少平過而家D ML.........

我都是這樣................:78:
我都等緊Jean Grey,希望出好D
吾知有無有辮子版同無辮子版呢???
小小玩具迷 發表於 23-4-2012 08:06 AM

未必冇可能,但我覺得機會細d,因爲好少會唔同髮型都出
回復 53# 小小玩具迷

小小兄夠須口丫麻!!leatherface場景係點樣??成本問題依家好少玩具送場景了!我為一的電影6”係neca既captain spaulding因超喜愛house of 1000 corpses呢套cult片所以買了他
    :35:
未必冇可能,但我覺得機會細d,因爲好少會唔同髮型都出
Devil_Fudou 發表於 23-4-2012 11:06 PM

講起又係喎..........:(
嘛!!!!再等等新圖吧!!!
回復  小小玩具迷

小小兄夠須口丫麻!!leatherface場景係點樣??成本問題依家好少玩具送場景了!我為 ...
Sabertooth 發表於 23-4-2012 11:40 PM

其實leatherface場景的背景紙我都未開,大概是咁.....

呢場景好好用的~~~~~~~:)

captain spaulding都不錯~~~~~~~:)
回復 57# 小小玩具迷

好正既場景!!係麥法蘭定neca?
回復  小小玩具迷

好正既場景!!係麥法蘭定neca?
Sabertooth 發表於 25-4-2012 03:50 AM

係neca的~~~:43:
早期neca都有不少場景:$
睇真d背後紅磚牆好正:57: