Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

睇真d背後紅磚牆好正
Sabertooth 發表於 26-4-2012 08:31 AM

紅磚牆係mcfarlane 蜘蛛俠的場景:DD

劍齒虎大大好似有D興趣,不介意的話可以看看小弟之前的劣作:)

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 1750&highlight=
紅磚牆係mcfarlane 蜘蛛俠的場景

劍齒虎大大好似有D興趣,不介意的話可以看看小弟之前的劣作 ...
小小玩具迷 發表於 26-4-2012 02:40 AM

呢隻Manga Spider-Man都有紅磚牆

呢隻Manga Spider-Man都有紅磚牆
Devil_Fudou 發表於 26-4-2012 06:46 PM

其實都不錯,只是牆中間有兩條裂縫,好難比其他人用.............:44:
toybiz邊到仲有得買...
回復 61# 小小玩具迷

Post入面既地台好很正呀:57:係來自怪獸恐怖figure嗎?
回復 62# Devil_Fudou

紅磚牆真的不可少.....如只用發泡膠加上色吳知可行嗎??
toybiz邊到仲有得買...
martin960820 發表於 26-4-2012 08:51 PM

可以好易找,可以好難找
可以好平,可以好貴
視乎你想要什麼角色,大大有什麼心水想要嗎???
回復  小小玩具迷

Post入面既地台好很正呀係來自怪獸恐怖figure嗎?
Sabertooth 發表於 27-4-2012 11:42 AM

只有一個係來自怪獸figure,其他都是neca,mcfarlane,marvel
止於怪獸恐怖figure的場景都是極正的,只是多多少少有D血,所以才不show出來........
回復  Devil_Fudou

紅磚牆真的不可少.....如只用發泡膠加上色吳知可行嗎??
Sabertooth 發表於 27-4-2012 05:51 PM

泡膠應該不行,出來的質感應該一眼就看出,不過要求不高都沒所謂ge!!!
回復 67# 小小玩具迷

ironbuster:53:
回復  小小玩具迷

ironbuster
martin960820 發表於 27-4-2012 10:33 PM

如無意外,出街應該是找不到的...........:(
回復 68# 小小玩具迷

小小兄!我也喜歡另類血醒嘢!呢度是否不可post?
回復  小小玩具迷

小小兄!我也喜歡另類血醒嘢!呢度是否不可post?
Sabertooth 發表於 28-4-2012 09:20 AM

我曾經post過,但被殺......:oh:
不過可能影得不太多血就沒事???

回復 73# 小小玩具迷

正呀!!令我回想以前油麻地有一美玩店,門口又係放左好多血腥嘢加ml display!果時超鐘意行。
好多正野 而家抱住個心態 有就有 無就算 :79: