Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

回復  Devil_Fudou

謝,明白晒,咁可以放生隻高WHY打啦!
而家我都儲緊AVENGER ( 只限T ...
alvinchan2012 發表於 15-1-2014 04:11 PM

影d相嚟睇吓先講啦~:^
回復 181# Devil_Fudou

今晚先POST,D相係咪一定要用FB上載?有冇其他方法?
回復  Devil_Fudou

今晚先POST,D相係咪一定要用FB上載?有冇其他方法?
alvinchan2012 發表於 16-1-2014 03:27 AM

可以用其他圖片上傳website,例如photobucket或tinypic果d

{:1_203:} 小DD第一次同玩具拍照,技術好...有限!原來淨係影相都用左好多時間{:1_210:} 搞左一大倫,終於成功上傳,好物第一貼
  唉...有米,佢個大包包同支百事巨J好累聚,所以唔裝,脫掉脫掉脫掉脫掉脫掉{:2_305:} ,我覺得呢隻係(有米)TOYBIZ最好個隻

慳家眼,萬中無一連HASBRO都做唔到咁既質素,HASBRO你地檢討吓得唔得{:1_203:}

淫人父子LOOK,最出色既兩隻狼神,係咪好型先:57:

老翻超人X2,哇{:2_304:} !仲型過DC既蘇苞文

藍鼻屎X唉....忍屎

JJ人X火柴男

火柴男自愛獨照

全無加工,100%天然素體,謝謝
放相又死圖,D,個論壇可唔可以比個上傳BUTTON架! 搞左一大倫,終於成功,好物一定要睇 ...
alvinchan2012 發表於 16-1-2014 12:41 PM

:71: 繼續加油~~
by the way,唔太鍾意你d花名
無死圖就得啦!謝支持
{:1_203:}頂POST
push this great post!{:1_221:}:love:
回復 184# alvinchan2012
呢隻JJ人真係好X怨念....
ching知唔知仲有無可能可以低於HT價買到?

回復 189# kevchan1103

好便宜,試下去淘寶網搵下,幾百蚊有交易,一定唔會過9過8過千,如果都冇,試下買山口REVOLUTECH個隻SPIDERMAN,都好型,而且價錢便有地台又好把玩

慳家眼都好多人收,而家淘寶網有人賣緊仲全新,都係幾百{:1_208:}
小DD第一次同玩具拍照,技術好...有限!原來淨係影相都用左好多時間 搞左一大倫,終於成 ...
alvinchan2012 發表於 17-1-2014 01:41 AM

大大都不少正野喎~~:shiny:
回復  alvinchan2012
呢隻JJ人真係好X怨念....
ching知唔知仲有無可能可以低於HT價買到?
kevchan1103 發表於 24-1-2014 10:57 AM

隻GG俠價應該不止於HT價掛~??:44:
隻GG俠價應該不止於HT價掛~??
小小玩具迷 發表於 25-1-2014 07:27 PM

唔會高過HOTTOY
回復  kevchan1103

好便宜,試下去淘寶網搵下,幾百蚊有交易,一定唔會過9過8過千,如果都冇,試 ...
alvinchan2012 發表於 24-1-2014 10:17 PM

Sorry, 我呢一兩年真係搵過晒淘寶完全唔見有,有都索價999或以上,可唔可以指點下邊度仲有幾百蚊有交易?

去ebay搵唔係講少,真係炒到HT的價錢...
可能你唔好彩啦!我個陣搵左好幾日先搵到,{:1_195:}
算啦買山口個隻仲好啦!都係2夠幾