Toysdaily 玩具日報

查看: 10383|回復: 15

[個人收藏] 細眼纖腰小蜘蛛

多年前買落,價就不說了{:1_206:}
人人話大眼版神物,其實細眼也很正
家中唯一6寸SM
其實主要想問隻box set 隻sm冇網同隻lizard D關節好弱雞和我在網上找的有別,我的是錯版
還是...

border=0 /> [img][/img]
[img][/img]

[img][/img]
師兄有冇買最近的蜘蛛俠啊?
師兄有冇買最近的蜘蛛俠啊?
tolete 發表於 29-3-2014 01:22 PM

冇呀,近排買得CA同WS
冇呀,近排買得CA同WS
cth108 發表於 29-3-2014 01:42 PM

點解唔買返一隻玩下?
依隻其實同mcfarlane spidy同一body! 只係頭雕有別!
Box set 的Lizard應該是多關節可動的喔∼
Haha,條腰真係堅幼{:2_304:}

我都有box set 版本  
不過我果隻跟八爪博士
超好玩無買錯:love:
回復 6# geo000099

所以先想知係錯版定有2個ver

回復 8# ngkp19

你呢set隻 SM都好正,我買個時2 set一齊見到,但太貴只買左1set{:1_228:}
回復 4# tolete

都係太愛而家呢隻,新個隻等平D先買:36:
我冇記錯就係錯版或外國有人自己換左,因為外國都經常有呢D事發生。
睇返呢個POST令我諗返起以前玩ML既日子,宜家全部都入曬箱好,好耐冇見過XD
回復  geo000099

所以先想知係錯版定有2個ver

回復  ngkp19

你呢set隻 SM都好正,我買個時2 se ...
cth108 發表於 29-3-2014 04:07 PM

我買魚魚魚魚魚魚{:1_224:}  不過而家有呢個價買到算好
你幾錢\\ching可吾可以show下有幾弱啊d關節:64:

哩款除咗面型比較兜同液下有網外,其他都同麥花倫一樣:71:

反而六人衆上半身係分別,可參考以下條link
http://youtu.be/zx026ltRTH8

Lizard似俾人調包,換咗哩盒低可動!
http://youtu.be/h1Ae21hld2k

原本boxset係有唔錯的可動:71:
http://youtu.be/bz3WO6nN8UI
回復 11# destiny

有人自己換左就真係喊出離{:1_198:}

回復 12# ngkp19

3-4年前,一金牛內,入左盒唔想影了

回復 13# ChrisLamXYZ

我個隻D藍色深D同液下冇網,唔通都換左:47:
回復 14# cth108

隻蜘蛛俠可動無變低已經ok,色澤差少少可能上色問題; 而個網可有可無!反而Lizard變了低可動 {:1_222:}就過分D