Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士聖衣皇級人馬座, 真係咁差? 我要幫佢平反!(再加相!當星矢遇上艾奧羅斯!)

回復  warxv

sorry, 你唔明我意思,每個人喜歡的姿勢唔同, 如果多parts...咁每個人心入面諗既造型 ...
devil0079 發表於 23-9-2011 02:47 PM

如果你要比parts好難比較架wor...星矢可以有幾多parts?皇級唔計隻人偶之外, 已經有地台有聖衣座有4對手有4個人頭, 咁都唔算多?講真, 笨大都可以出隻大膠唔可以轉形態既人馬出黎賣同價, 我相信都有一定死士入貨...
回復 57# neo.L

女性body好唔掂我真係唔知...因為我未玩過ht

但蜘蛛俠,就算比m記宜家再出, 都唔會有咁多parts

其實我跟你既睇法有d唔同, 我希望佢一直買到日本動畫既版權, 用經驗慢慢累積做到動畫既人樣, 因為衣服 ht真的細致過m記好多
回復 59# Demon

我唔認同羊毛出自羊身上, 點解要覺得有錢人咁做是對的,佢地咁有錢應該回饋我地hehe
夜神月的確做得好, 但悟空d衫就唔掂啦, 健次郎件衫個拉鏈點會用咁大嫁, 另外, 大大你要小心夜神月個body, 我隻L變左自護, 隻手仲可以好似自護咁飛出黎
回復 60# sunnychu

我覺得BIO係CG(3D)人物, 唔算係動畫2D人物, 而且 我覺得北條司既畫功, 有D難做, 因為唔係大眼睛QQ咁既果種動畫
回復 62# ricky0706

我無話過星矢唔多PARTS, 唔多PARTS既係M記

我曾經講過, 我接受呢隻星矢既外表, 我係唔接受佢咁少金屬姐

至於大膠會唔會多人入貨, 呢個就最主要睇D忠實FANS喇
依隻野就算比HT出,分別都唔會相差太大,就以HT遲D出個隻城市獵人黎睇就知道啦,
所以HT個專長始終都係出電 ...
sunnychu 發表於 23-9-2011 08:07 AM

your finding is simple but true :71:
though I've decided to skip this one.
其實都係大家討論下, 我覺得每個人價值觀都不同.
差唔多價錢咁計啦...好似warxv師兄所講ht鐵人唔可以拆 ...
ricky0706 發表於 23-9-2011 12:18 PM

c hing do you mind to use another id photo ar.. :69:
回復  Demon

我唔認同羊毛出自羊身上, 點解要覺得有錢人咁做是對的,佢地咁有錢應該回饋我地hehe
...
devil0079 發表於 23-9-2011 04:28 PM

羊毛出自羊身上係事實,我想好多玩開HT嘅大大都知道佢地幾時開始出特別地台同幾時開始加價,唔需要我多講。如果你話HT而家發財立品嘅話?咁我冇嘢好講,開價進取,quality就不升反降,VIP優惠變成可有可無,
我隻夜神月so far ok!,M記D好嘢我點會唔知,斷手斷腳溶衫溶線乜都試過啦!正如我之前所講,HT有HT嘅優點,M記都有!點解係都要比較呢?
回復  neo.L

女性body好唔掂我真係唔知...因為我未玩過ht

但蜘蛛俠,就算比m記宜家再出, 都唔會 ...
devil0079 發表於 23-9-2011 04:17 PM

未玩過HT都對佢地充滿信心!?
回復 65# devil0079

你重係唔明,不管係3D人物定係2D人物,能夠搬得上銀幕的動畫,面部輪廓都係會比較圓滑,所以大家分別亦都唔大,而HT今次隻城市獵人就係跟電視版黎做,所以點會有D嘜野畫功難做ge問題。
你只要拎返本漫畫出黎同電視入邊個人物做返個對比就知嘜野係畫功啦。

回復 63# devil0079

睇黎你係唔了解蜘蛛俠點解會咁好玩啦,
老實講,蜘蛛俠D parts只係有幾對手,幾條蜘蛛絲同個石台
D蜘蛛絲跟本就係雞肋,跟本就係可有可無。
之於外形早就比人彈到九彩(無得換頭,cutting又礙眼,大肶太粗,等等......)
所以蜘蛛俠好玩個賣點唔係在於個Parts有幾多,而係在於佢個高可動性方面。
回復  ricky0706

我無話過星矢唔多PARTS, 唔多PARTS既係M記

我曾經講過, 我接受呢隻星矢既外表 ...
devil0079 發表於 23-9-2011 04:39 PM

咁可能係我誤會左大大你喇. 你之前講既係ht多parts但係你無講你只係話m記唔多parts喎. 如果係咁, m記我無玩過真係唔知道, 我只係用b記星矢黎同你覺得好多parts既ht做比較. 如果係我誤會左你既意思咁就算啦, 可以當我無講過:64:
回復  devil0079

睇黎你係唔了解蜘蛛俠點解會咁好玩啦,
老實講,蜘蛛俠D parts只係有幾對手,幾條蜘 ...
sunnychu 發表於 23-9-2011 05:54 PM

大大佢話無玩過ht...咁唔了解都合理架:71:
c hing do you mind to use another id photo ar..
roundbun 發表於 23-9-2011 04:46 PM

haha, will change later:66:
haha, will change later
ricky0706 發表於 23-9-2011 05:57 PM

唔該快D,每法見到都反晒胃:72: