Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士聖衣皇級人馬座, 真係咁差? 我要幫佢平反!(再加相!當星矢遇上艾奧羅斯!)

very good wow, not bad! :46:
頭像被屏蔽
又係陰謀論嘅時間吖,「有人因價格問題而唔願訂�買。當隻嘢出咗之後因睡記突然唔cut單派全貨,使價格變動,同時之前冇訂�買嘅葡萄友就見有機可乘,想喺呢度唱淡呢隻嘢試圖「唱到佢平為止」,經一輪唱淡,效果見人見志。」
唉,玩具玩成咁又何必呢?
最奇係HT ironman 差不多成隻膠要1400 無人話佢貴...
dogjumpjump 發表於 29-9-2011 07:10 PM

HT隻IRON MAN條底褲仲會甩色,好似M到唔鴨片咁,搞到成個盒都係血...
一隻電鍍PG RX-78-2都成千銀啦,仲未砌喎.
呢隻野用既技術性,唔及當年PG咁突破
生產出來的問題亦都幾多 ...
Toro 發表於 29-9-2011 05:45 PM

但係呢隻皇級未去到PG級數掛,我覺得佢只係MG級數,以電鍍o既MG計我當佢o的parts有兩隻百式或者Gundam Seed o既曉咁,應該相差不遠.咁都係$600左右.而家要千三四蚊你真係覺得合理?
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-166637-1-1.html
        講解皇級人馬座點解青色 ?(講埋EX點解兩隻色)

找到一個可能原因點解係青色......:35:
但係呢隻皇級未去到PG級數掛,我覺得佢只係MG級數,以電鍍o既MG計我當佢o的parts有兩隻百式或者Gundam Seed ...
rex12781 發表於 29-9-2011 11:08 PM

佢砌埋加無水口算唔算係理由?
我明白了, 為何有些人會說這人馬很差,
終歸是它的定價高, 某些大大沒有餘錢買這隻人馬便會說它不是了 ...
skylineman01 發表於 29-9-2011 02:05 PM

其實件玩具出得比預期差,真係要埋沒良心話好......
係咪要好似大陸咁只可說好,不能批評???
有錢未必一定要入,唔入又咪必一定無錢.
唔係咁簡單都唔明呀???
哈~~
吃不到的葡萄是酸的
沒錢買的皇級是尿色的~~
Wakakaka~~~~
d.s 發表於 29-9-2011 01:45 PM

反而我覺得你因為訂價比現貨貴!!!
葡萄而家D人入平貨多d喎~~~
反而我覺得你因為訂價比現貨貴!!!
葡萄而家D人入平貨多d喎~~~
玩具人生 發表於 30-9-2011 10:52 AM

Wakakaka~!!!!
我冇訂亦冇買~
事實上我係好鐘意呢隻皇級人馬座,
價錢亦可負擔,不過最重要係我居住環境唔容許我display出嚟,
所以索性唔買~!!