Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士聖衣皇級人馬座, 真係咁差? 我要幫佢平反!(再加相!當星矢遇上艾奧羅斯!)

回復 254# bandai-ver2.0

我從來冇見過一隻好好賣又高質素
嘅玩具,有舖頭會拆兩隻出來吸引人買囉
反映左 D 舖頭嘅睇法,要用 display 同 d 相去
促銷
    this is good point
If better, one week will go to $11XX, this is impossible
真係要代表 玩具商多謝一班對玩具咁'有'要求
的 fans, 相信佢地會繼續做一 d 低成本高售價
的玩具賣比你地 ^^
不過佢地下次可能會再用心 d 去影 d 相同做
靚 d 個包裝,又可以再賣貴 d
因為對某 d fans, 玩具實體唔重要,最緊要
擺到姿態,樣貌似
個 body 用紙或泥膠做都冇問題!
有 d 就只會睇有冇著聖衣,你賣隻 渣古
比佢送件聖衣,佢都會話隻渣古著左聖衣
好靚
嘩,有人專登再開個ACCOUNT黎係度講野,
誠意太可嘉.
大家真係應該收了...
都唔駛一定要拗嬴...反正觀念唔一樣.
鍾意的便繼續玩皇級吧,唔鍾意既點講都無用.哈哈
羅白魂有冇聖衣先???
又黎人同機械既比較...
小堅 發表於 27-9-2011 01:24 PM

你放心好了,ROBOT 魂一定會有星矢系列,我叫 bandai-ver2.0 點會唔知,不過呢個係開發中嘅機密事件,請不要公開
但價錢一定比皇級貴,因為跟據各 fans 意見,會 100﹪ 用膠做 !!
而且膠做價錢可以賣貴一點 ^^
另外首批限量版會送 DC 相機, 因為 d fans 鍾意睇相侈過真睇實物

另外請問有無 d 無加特別效果,無加燈光效果嘅相呢
之前那些相 相信 在官網更 ‘假’ 嘅靚效果都有,唔駛係呢度睇
我蕉人訂咗兩隻都係貴價,但唔理出面跌成點,自己覺得值就夠啦.皇級真係好正!!
你放心好了,ROBOT 魂一定會有星矢系列,我叫 bandai-ver2.0 點會唔知,不過呢個係開發中嘅機密事 ...
bandai-ver2.0 發表於 27-9-2011 02:24 PM

路過笑左, 等我陣間開個A/C個名叫"Takara-Tomy-ver2.0"然後吹話Transformers MP系列出火車頭湯馬士先~
bandai 2.0 有無人話你知display 係代理俾既貨黎第日還番俾佢ga
可能你唔係瑞華行2.0所以唔知啦 哈哈
你放心好了,ROBOT 魂一定會有星矢系列,我叫 bandai-ver2.0 點會唔知,不過呢個係開發中嘅機密事 ...
bandai-ver2.0 發表於 27-9-2011 02:24 PM

其實我個真名係叫2012世界末日...
呢個係機密野,唔好咁大聲講...
OK???
:66:
換個蛇叔頭落去~
beckham 發表於 27-9-2011 01:12 PM

可能會好型棍:p
路過笑左, 等我陣間開個A/C個名叫"Takara-Tomy-ver2.0"然後吹話Transformers MP系列出火車頭湯馬士先~
GTO 發表於 27-9-2011 02:53 PM

又黎變形火車俠:?
嘩!個個都拗到火紅火熱,唔駛啫!玩具一件,鍾意嘅咪繼續”當”佢皇咁拜,唔鍾意嘅咪直情無視佢囉,唔駛嘈!:!
x2.....:78:

嘩!個個都拗到火紅火熱,唔駛啫!玩具一件,鍾意嘅咪繼續”當”佢皇咁拜,唔鍾意嘅咪直 ...
buzz 發表於 27-9-2011 06:35 PM
現在這隻皇級就好似一場電影。
這只皇級在各方評測人士眼裏普遍不是好評這個是事實,相信大家也看到的。就皇級的素體明顯就是誠意不足。
但不過一場電影影評不好,不等於不賣座。而且有些還會叫好不叫座呢~~~。
頭像被屏蔽
x20000agree
vgggyo 發表於 27-9-2011 07:28 PM

你同啊污糟人都同樣專登開個新名踩皇級
某程度上影真唔話得
但好唔明點解你地會咁低B:67:
係未自己無錢買唔抵得人有
定你地係同一人