Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士聖衣皇級人馬座, 真係咁差? 我要幫佢平反!(再加相!當星矢遇上艾奧羅斯!)

呢個post真係越黎越搞笑!
你放心好了,ROBOT 魂一定會有星矢系列,我叫 bandai-ver2.0 點會唔知,不過呢個係開發中嘅機密事 ...
bandai-ver2.0 發表於 27-9-2011 02:24 PM

我幾日前開左個post叫天馬流星拳~入面全部冇加射燈同特較你有冇睇過?
呢度都有好多大大睇過話靚喎~
巧令呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) :)
[曲線]
呢隻皇級大家千萬唔好買
又多膠,色又差
唔detail, 又單色
最大問題係貴
完全唔值呢個價
一千有找都唔好買
咁樣做即係幫平時炒玩具既奸商散貨
[/曲線]
今日終於有機會見到皇級真身,同一個位置加燈光下EX色澤真係靚過皇級~~
但皇級的可動性和形態真係要讚一下!
現時玩具越出越靚&貴,買時要好好考慮一下。
謝謝各位大大的皇級分享圖,睇到在下飽哂~
強調那隻皇級我有錢都吾會買的:67:其代ex人馬座啱數~~
頭像被屏蔽
回復  聖鬥士JACK

點解你要o禁火?你座死好多貨炒唔起?我依家討論玩具質數點解有d人o禁白痴一定要拉埋價 ...
vgggyo 發表於 27-9-2011 11:21 PM

有現貨,駛鬼落訂下星期再攞貨啊?
頭像被屏蔽
睇黎你真係好等錢使
vgggyo 發表於 27-9-2011 11:37 PM

問你點解要等下星期先攞,做咩問我好等錢駛??
其實我一直都唔明點解咁多人係咁插隻野
魂展果時我去過,實物我已經覺得好華麗,一D都唔似咩尿囉
到實物出果 ...
卡妙 發表於 26-9-2011 10:59 PM

我好認同你講既野, 由睇相到睇實物, 我都覺得隻野係ok的(雖然我未買), 只係錯在定價太高囉:ice:
回復  聖鬥士JACK

點解你要o禁火?你座死好多貨炒唔起?我依家討論玩具質數點解有d人o禁白痴一定要拉埋價 ...
vgggyo 發表於 27-9-2011 11:21 PM

你都幾搞笑喎...
又話不合格,又呢又路,又走左訂???
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=166399

人地係玩家,玩後支持就變成炒家???
乜依家D人咁興咁既咩,一講既野唔岩聽就話人地炒家...
咁你自己又係咩,開新ACC黎講,用舊個個畀人知道你乜名乜姓呀...
回復  KK

i admire your effort in creating a PS photo for it.
but imo, i like the original one ...
flash 發表於 27-9-2011 01:49 PM

那位大大就係想表達滲了線不會好看一些。
回復 271# 聖鬥士JACK

我覺得.....係...唔抵得
如果我有地方..而肯係咁既市況下擁有到同玩到呢隻星矢..我覺得都幾幸福..玩具價上落1千幾佰..其實好濕碎..唔明點解係都要串買左果d同好.:67:如果分享玩具都要攪成報復心態..呢份人真係玩咩都無用