Toysdaily 玩具日報

查看: 38883|回復: 138

[其他] 遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

今日係我人生既最低潮,你地未知真相前~我SAD 既程度我相信你們唔會估到~
因我現時還未確認HOTTOYS 俾唔俾我搵,要等佢聽日電話通知....

待明天收到HOTTOYS 通知後會話俾你地聽原因

在此希望各師兄取BATMAN時好運....
我同我d朋友今日去取貨總共3隻,3隻都有問題,今次QC真的很差,基本上每一盒個頭都有掉油問題,其中一個朋友除左掉油問題,手的勾係斷左再比人貼返,我都會明天打去問
始終BATMAN同IRONMAN都係舊件反新, 不排除係之前的SAD貨百鳥歸巢...
遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

今日係我人生既最低潮,你地未知真相前~我SAD 既程度我相信你們唔會估到~
因我 ...
sadtoys 發表於 31-7-2011 12:58 AM

你怕比HT d人睇到LEE個POST唔換比你?咁不如聽日先post!如真係估都冇人信,佢哋睇咵都係你啦
我隻iron man secret project 都係sad 貨。外同內盒都嚴重損壞,背後一角好似俾人打左拳咁。怪就怪自己無當場check.如果有師兄唔儲盒的話, 請pm我相討la.

Send 左email 俾Hottoys , 但terms and condition 清楚說明無得換damaged package.
P.s. 我係用家,唔係炒家。
聽聞有人三隻限定版中有兩隻係Batman,無咗Ironman.唔通就係樓主?
即是樓主無Batman.:50::50::50:
我隻Ironman粗睇無咩問題,太夜返屋企開左隻Batman, 見到咁已經無晒心機,聽日睇埋最後一隻先
我果隻Batman 都係~ 個盒被嚴重壓剿左~ 連吸塑都受影響~
開頭勁唔開心~好驚sad 貨!  但好彩隻figure無事!!
so far 買Hottoys 以黎~ 重未試過個盒可以剿成甘!!
希望各brothers 無事啦!
不如講你地隻BATMAN 咩事啦...講D 唔講D 咁, 好難明:(

仲有唔係話可以返去HT 換咩????
有無師兄知Hottoys 動漫門市開唔開?或動漫期間幾多號電話?
我估最sad 就係個batman 運輸盒入面入錯左盒ironman,除左咁之外我真係諗唔到有邊樣sad 得逼呢樣,希望樓主唔會俾我講中,如果真係唔洗諗一定無得換,除非你之前係佢面前拆架姐。。。。
回復 10# ilovetoys
我隻batman個面具頭頂有幾處甩色 好似hi花左咁 冇左d消光
我隻IRONMAN個頭盔崩左一忽仔:53:
我隻IRONMAN個頭盔崩左一忽仔
ccttwwdd 發表於 31-7-2011 02:17 AM

好似好多 SAD 貨BOR,,,,,,,,,,,,,