Toysdaily 玩具日報

[其他] 遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

我個batman頭都有事…
rfreeman 發表於 31-7-2011 05:48 PM

no photo no talk
買BATMAN 變IRONMAN5][/url]

用陰謀論睇

ht 根本唔夠batman舊body, 所以用ironman頂數。駁大家冇佢符!!
如果係真人真事,試下去銷委會求助
ckitckit 發表於 31-7-2011 05:53 PM

我都有諗過,其實同騙案無分別~
姐係你入錯咩我都要接受.....
我個Batman 係直接係HT度拎~ 個盒搞成甘都有d心痛
有無大大吾儲盒, 可以比個我呢?
realclivea 發表於 31-7-2011 03:15 PM

can i use your photo post on ht fb?
回復 63# sadtoys

試下消委會同報紙佬...襯呢期熱話,佢地可能肯理ga lor..
回復  sadtoys

試下消委會同報紙佬...襯呢期熱話,佢地可能肯理ga lor..
juwan 發表於 31-7-2011 06:02 PM

讚成

去搵生果。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
老實講不嬲攞貨都唔點CHECK,點知今鋪奶得咁勁~

*唔係入錯盒,只不過俾個盒係MARK4 唔係BATMAN,返到HOME 先知
我三隻,三隻都有問題,最奇就係有一隻batman手上的勾,好明顯就係斷左再貼番,因為啲膠水已白晒,真係諗唔到,大雄哥咁多貨佢點驗,CEO依招都幾毒喎。
又會唔會HT將所有靚貨响第一日賣哂比大雄個fd,而所以sad貨就要嚟比VIP呢?
有冇搞錯...
:(您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 70# sadtoys

大大~ 其實佢地係check完底單後, 叫人即場pack入袋俾我地的...
佢地忙中有錯, 一D都唔出奇!!
問題係佢地講明唔俾我地現場check....
我地就算在場內check, 點都會離開個counter, 去d少人d既地方.... 咁同你返到home先發現, 對佢來講, 又有咩分別呢?!

你無望下盒野, 本身係有責任; 但佢地lee個流程, 都有問題....
係咪應該俾我地望下盒既logo, 再係我地面前入袋呢??
我拎時, 佢係已經入左袋的....我唔知其他大大係唔係....

我覺得你一定要爭取, 唔係佢話無就無......
小弟愚見......
回復  sadtoys

大大~ 其實佢地係check完底單後, 叫人即場pack入袋俾我地的...
佢地忙中有錯, 一D都唔出 ...
NTSC 發表於 31-7-2011 06:36 PM

我都係~佢地係你俾錢時就已經入左袋~ 根本無同我對過~
重係電話同我講點解唔CHECK......我心已開始流淚