Toysdaily 玩具日報

[其他] 遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

回復 44# emilykls

Ironman 個頭都唔值錢, 如果技安玩野,Ht 大單
剛剛初部check 晒3隻,好彩盒連公仔都無事
一盒半盒ht唔盒理,因為佢換左俾你等如佢承認錯誤,咁就大件事了,個個無入錯都話入錯走去博大霧ht會好大獲,而ht根本都唔知自己真係入錯左幾多盒,不過應該都唔會多,多就唔止得一個post咁少啦,所以樓主都係打定輸數吧.............

我個Batman 係直接係HT度拎~ 個盒搞成甘都有d心痛:63:
有無大大吾儲盒, 可以比個我呢?
頭像被屏蔽
好驚呀!今朝先喺動漫節攞咗一set貨,家陣坐車回家途中,驚見呢個post後有啲擔心加緊張,希望有luck無事啦!
回復 49# realclivea

錢可以解決的問題就唔係問題,不過唔洗錢要人俾就..........
返到屋企check咗貨 ...... 結果 ....... 好彩三隻公仔同盒都大致上無問題,真係還得神落喎!
我個batman頭都花左一忽,換又要等兩個月,但係又真係好起眼,唯有玩住第二個頭先啦......
已收到HOTTOYS 電話....不可換~

事情其實是我昨天取了BATMAN 及SHADOW,沒有當場CHECK....
回家後直至諗住開盒影相,發現佢地入錯左IRONMAN 俾我.......

有人比我遭遇更SAD 嗎?

他們答我~出了COUNTER 不會認數.....
我都知換返俾我GE 可能性不大,只怪我一直太信任佢地,
俾錢 , 攞貨,走人,

買BATMAN 變IRONMAN .......:56:
一盒半盒ht唔盒理,因為佢換左俾你等如佢承認錯誤,咁就大件事了,個個無入錯都話入錯走去博大霧ht會好大獲,而 ...
emilykls 發表於 31-7-2011 03:10 PM

所以開頭我唔講到咁明,唔想有人混水摸魚,
只不過想睇下有沒人同我同一遭遇~
已買了星期2六合彩,希望有機會買返BATMAN.......
我個batman頭都有事…
回復 55# sadtoys

咁都得....:69::69:
點解d QC可以差成咁:80:
頭像被屏蔽