Toysdaily 玩具日報

[其他] 遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

唔通batman跟個頭係Tony黎?
terry1997 發表於 31-7-2011 10:46 AM

會唔會盒入面入小左個人頭呀????

呢個問題就真係難搞了:52:
恭喜哂!hottoys今舖大濟了!
回復 25# sadtoys

唔係俾我講中下話...........祝君好運~
The boxes were seriously crushed before handing to me. Really regret that I overrated HT's QC  ...
lucaschan105 發表於 31-7-2011 12:25 PM

嘩~見到都覺得痛
排咁耐,只係換來.............:31:
小弟昨天拎貨時, 聽到個hottoys staff講完電話後, 叫其他人check清楚D, 話: "有人打來話入錯..."...
ask hottoys to change......
by the way, my batman is fine........Lucky
回復  sadtoys

唔係俾我講中下話...........祝君好運~
emilykls 發表於 31-7-2011 12:52 PM

咁一定換到啦:70:
唔通錯成咁都唔換咩:55:
小弟昨天拎貨時, 聽到個hottoys staff講完電話後, 叫其他人check清楚D, 話: "有人打來話入錯..."...
NTSC 發表於 31-7-2011 01:01 PM

應該係我LA.....:56:
知唔知依幾日點搵Hottoys?幾號電話?
對樓主和所有玩家感到可惜,HT真的不付責任
對死炒家中sad貨高興:76:(D貨咁sad,大家記住唔好買呀)
Damnit............my batman also got Scar on Chest's bat logo
我都中左SAD
隻IRONMAN左手0既燈制縮左入去  要用尖0野插入去作輔助
先開到燈:die:
回復 38# yukaen

除非你係佢面前拆盒架姐,如果唔係真係你有你講,佢有佢聽,佢換俾你佢會好麻煩,一陣個個都換盒ironman落去話入錯咪好著數,真係入錯左兩盒batman果個實唔出聲架,不過凡事總會有奇蹟發生的,祝樓主好運
頭像被屏蔽