Toysdaily 玩具日報

[其他] 遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

佢地因該每個都有編號 check 下有無
令外你同佢地講如果唔處理 你會去消委會投訴
因為佢地俾左件錯野你 日日上ht 嘈佢
建議樓主盡快搵D報紙&消委會幫你搞~
根據個人經驗:報紙既進度快好多,我上次約左維修寬頻,比寬頻公司D師傅連續放左3次飛機,一怒之下搵報紙&消委會幫手!報紙同我了解完件事之後1個鐘左右,寬頻公司D高級職員就打黎道歉仲free返3個月,消委會d職員都要隔左成半日先call返我,我話已經解決左!

同埋唔洗再去ht理論~我早幾年鐘意直接起美國d大型網站訂玩具返黎,有次唔知點解停留晒起美國機場,無運到黎,我sd左email去個玩具網,佢開頭話幫我跟,點知我再sd email比佢地,直頭無回應!
點解要故弄玄虛?簡簡單單講話入錯唔得咩?

做咩要人估?估中有獎?
n1g2t3d 發表於 31-7-2011 02:55 PM

想有多D人追, 睇, 留言.....如果一開始講, 邊有7版
一定要換!!離曬大譜!!你賣家自己攪錯又唔比人check, 點解要將個責任放左係買家身上食左隻死猫??你應該重有張單係手係咪?
比我就唔出post,有咩事,當日立即返場館搞...當日唔得的,第二日再入場館搞.....好過開完post,HT 睇完,咁都比你換咪仲得了......咁得你一個換,你又講,咪人人拿來換....
好老實,你琴日12:58pm 開post 即係下午1點la  距離會展收9:00 仲有一段時間,點解唔飛車返去搞la,起碼當你仲係會場la....
好老實,你琴日12:58pm 開post 即係下午1點la  距離會展收9:00 仲有一段時間,點解唔飛車返去搞la,起碼當你仲 ...
KIHANG 發表於 1-8-2011 01:48 AM

要比入場費呀:80:
im scared if i order from sideshow, will i get an iron man too...:50:
This is a tradegy to a Batman fan.
希望HT到派貨最後多了一盒batman, 少了一盒ironman, 樓主有望換到。
:)
如果只是外盒还好~ 如果是里头的模型出问题就 。。。。{:3_140:}
我相信HT會負責跟進的~ 之前我也有各樣問題, 我sent 了mail 給他們後, 也一一幫我解決!
但你的情況很特殊! 因你事先張揚post了這個問題! 人地都驚其他人有樣學樣啦!
我係老細都拒絕左你先! 等你遁其他途徑(email/消委會) 去同他們協商!
樓主請先sent mail 睇下佢地反應點先啦!! 唔駛下下打去報紙/消委會投訴的~
im scared if i order from sideshow, will i get an iron man too...
chubbyman 發表於 1-8-2011 02:12 AM

GOOD QUESTION:67:
自己冇錯,一定要換:blame:
痴根的
多魚啦
直接去信傳媒同消委會啦
咁都夠膽死唔換?
講完等如冇講,又係浪費網絡資源既POST

版主不如DELETE 左呢個POST 喇
n1g2t3d 發表於 31-7-2011 03:36 AM

咦~乜得你咁得意?又要睇~又要覆~仲叫人Delete~其實你有無覺得有人迫害緊你呢?:45: