Toysdaily 玩具日報

[其他] 遇到世紀大SAD 貨之BATMAN

頭像被屏蔽

各大大、如果你自己開店賣左盒巳Pack好的"Nike"出去, 但個客轉個頭返來ling住盒個盒面寫住"Diadora"話要換的話、你會點?
OK, If you think 個買家冇錯、how about the next, next, next, one, 你都會換?:57:
用之前果D sad 貨整一整再出番比你!~
限定昆水..HT 昆水!~
始終BATMAN同IRONMAN都係舊件反新, 不排除係之前的SAD貨百鳥歸巢...
Jimy 發表於 31-7-2011 01:17 AM
各大大、如果你自己開店賣左盒巳Pack好的"Nike"出去, 但個客轉個頭返來ling住盒個盒面寫住"Diadora"話要換的 ...
cywatt 發表於 1-8-2011 12:01 PM

我自己當場無睇係有錯,
,但佢地方法都有問題,點都應該要同客對一對先走~

你地攞貨情況都知幾急~ DORIS 收錢,個男ge 入袋,我找完錢就走拎貨走,後面重人幾十人排緊,今次死無對證,我都一早打定輸數~

個天係要你死,我都避唔到
回復 99# mars0083

派晒出去如果有個人真係多左盒batman你估佢會唔會出聲??佢上網放左佢再高追返隻ironman都有so啦.........
我自己當場無睇係有錯,
,但佢地方法都有問題,點都應該要同客對一對先走~

你地攞貨情況都知幾 ...
sadtoys 發表於 1-8-2011 01:14 PM

It was totally understood and hope you can get what you want. However, be low profile at all which is the key point. :64:
回復 109# sadtoys
”個天係要你死,我都避唔到”,難得ching看得開。到尾都係玩具一件者。

This is really the SAD of SAD.  I really feel sorry for you all.

After accepting CEO Howard's advice " HT is not suitable  for you, enjoy your life," I have given up HT completely.
各大大、如果你自己開店賣左盒巳Pack好的"Nike"出去, 但個客轉個頭返來ling住盒個盒面寫住"Diadora"話要換的 ...
cywatt 發表於 1-8-2011 12:01 PM

但係情況唔同,

你諗吓, 而家三隻都係限定。

即係都要拎隻限定換番限定。

正常買家, 一係一set買, 一係只買自己鍾意的。

如果有人想呃batman, 佢都要攞隻限定ironman出來。

只要每次換完,在單上寫明。咁一張單換一次,就冇問題啦。

除非, 個個買左ironman的, 都想換batman啫。
但係情況唔同,

你諗吓, 而家三隻都係限定。

即係都要拎隻限定換番限定。

正常買家, 一係 ...
百龍天舞 發表於 2-8-2011 01:23 AM

正常買家, 一係一set買, 一係只買自己鍾意的。就係好多人一set咁買,ht 可能認為如果換得一次,大把人排住隊要換隻ironman做batman:31:
HT 如果今次又不了了知就真係X街啦。
拿貨時個流程真是好急。我拿貨時,個店員都比多左個BATMAN前面個客。好彩個客未發現,還在影緊相。個店員叫得切佢回來。店員都會出錯,切記其他師兄要小心。
樓主去消委會問下,看看有無幫助。不會花太多時間,備左案先好D。
I also took away first.............and afraid this problem......so I checked it after 10mins in EXPO......but it's really sad.......but I think HT should exchange with you and they can limit this request.......say exchange max. 5 x clients only......I don't think there are plenty of clients got this problem.......
岩岩係消委會個網已留資料,越諗越火,SENT 左EMAIL 幾日 連CFM RECEIVE 都無!!:53:
HOTTOYS 真係以為自己大哂咩,做錯事當睇唔到唔理就算~