Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 為了貓女而入的Batpod, 比大叔坐下先

繼家駒後, 人生第二隻HT 產品, 估唔到唔似訂Medicom 咁,訂咗就有!而係可以差咁耐先收到通知!好彩HT 冇乜野啱,否則都幾冇癮,見人地玩到爛哂自巳仲未有!到呢兩日先收到call, 熱情巳冷卻不少! 我仲訂了catwoman, 初初以為會好快同架車一齊!而家似乎有排等

老友你入HT野同神積差唔多,一定要入嚟俾個LIKE你啦~!!{:3_144:}
(可惜點都要搵啲野踢吓吖......:unhappy:)
老友你入HT野同神積差唔多,一定要入嚟俾個LIKE你啦~!!
(可惜點都要搵啲野踢吓 ...
trumanso 發表於 1-12-2012 12:45 PM

我一向只是說不喜歡HT 出的人物、角色(個人喜好問題), 如果佢出好似 EB 今次的心悠BB, 我一樣願比錢! 只是HT 99% 出的也是外國電影角色, 我零興趣嘛!
今次Catwoman造形好索, 結果咪一樣乖乖比錢......只是冇乜訂HT經驗, 先知佢安排係咁差,我也只是以一個顧客心態說實話
agree with you, brother~~~
師兄,batpod真係好正!!!!!:71:
肯定冇入錯!:71:
師兄,batpod真係好正!!!!!
肯定冇入錯!
EDMONDLUN 發表於 1-12-2012 07:44 PM

但佢兩邊手柄好鬆, 成日甩出嚟,好煩
我反而對騎batpod 位靚仔有興趣:D
可pm個頭邊度入手同幾銀?
我反而對騎batpod 位靚仔有興趣
可pm個頭邊度入手同幾銀?
edward_leung 發表於 2-12-2012 12:29 AM
幾年前在淘寶比自巳張相給頭雕師做的, 當年約$800-