Toysdaily 玩具日報

查看: 15725|回復: 49

[詢問] DX12 o既炒價

小弟俾呢個版D圖毒到,決定跳入火炕,買人生中o既第1隻figure.但係5知早買早享受,遲買會回落.定係好似DX02咁直上2倍甚致再勁D.
5知師兄們點睇同講下你極限o既價位.
開錯區喇,,,,,朋友
如果唔急既等hottoys 派到咁上下貨先上網買一定有得平
樓主,唔係想攪事,DX12訂價$1530,你自己心目中認為邊個價係值得,心唔心急玩呢d都係決定樓主入手既因素,好多大大都post左DX12,意見都打好埋,可不自己先考慮一下自己付擔到既價位呢?
再者,真係好難估佢幾年後會唔會升值幾倍,自己付擔到又心急想擁有又有愛就出手啦,以下係小弟既意見,唔鐘意既當睇唔到好了。
我覺得可以等多陣,反正好多有單喺手既師兄都一齊等緊,
見到Y記D單反應都不太理想,等多陣先出手or唔爭在果5魚立即出手就睇師兄自己喇~
如果係我,超過3魚就唔追了~
我唔係好覺隻BATMAN 真係會炒到甘勁....

有冇甘高需求呀.....衣家都係排到第一日既唔知幾點....

回復 6# 改咩名好?

都唔係第一日既, 係"仲仲仲仲仲"派緊第一期貨姐~ 太多炒家唔拎貨, HT 都冇計~ 各CHING 都心急嫁~~~

不過我係你會而家出手, 因為呢只真係做得好, 等過一排我會熱潮退去唔想玩~
而家先多付600~700,有愛咪入lol,今日吾知聽日事!人生苦短、及事行樂!
我fd 第2日中午去排都拎左la..
回復 1# guy@?

你話你唔係炒, 我真係唔信, O米係度谷價啦唔該.
我認今次食炒價, 貴左四魚, 早買早享受!
而且覺得值! 因有愛, 同埋真係好正!!
個人推斷短期內難以有千八或落下嘅貨!所以及時行樂先!
但絕對下不為例, 鍾意嘅就真係去訂!
自己友托價你都信?
而家市面上都係頭2日單既貨,
扣去實際玩家,
講真, 市面上其實唔係好多貨,
但都唔係好炒得起!
:38:
你諗下, 當H記派哂貨, 個價一定更低,
唔排除, 最後有炒家要賤賣單,
或者H記門市有現貨!
:34:
回復  改咩名好?

都唔係第一日既, 係"仲仲仲仲仲"派緊第一期貨姐~ 太多炒家唔拎貨, HT 都冇計~ 各 ...
wayneadd 發表於 9-10-2012 11:14 PM

平就會買 我連張單都賣左囉....

什麼熱潮...算吧啦....衣家既HT已經冇哂種會有驚喜既感覺....
頭像被屏蔽