Toysdaily 玩具日報

[詢問] DX12 o既炒價

DX12炒家答覆:呢隻值得高追,我o岩o岩先高追左隻,真係好正!好爽呀!係貴左少少,但呢隻真係有買貴、無買 ...
neoneo 發表於 12-10-2012 02:17 PM

HOWARD答覆:咩都係假!遲D出隻BATMAN VER 2.0 先係王道:34:
大大,真心問:
即係點?
HT 新呢隻用料差o左?
DX12上唔到 pod?
要DX02先上到?

小弟呢排太忙 ...
Garycharm 發表於 12-10-2012 02:58 PM

DX12好多Ching話上唔到Batpod,於是耐晚玩過一次,腳與股關節應該俾件衫限制左,要坐得靚可能有爆衫危機
:78: (一般玩家)
[quote]大大,真心問:
即係點?
HT 新呢隻用料差o左?
DX12上唔到 pod?
要DX02先上到?

DX 12 用左布料做件緊身衫, 再係上面痴d甲
因為d布料彈性有限, 佢又整到件布衫好fit好貼身隻figure
so 變左為左外型而某程度減少左活動, 呢樣野係個hip/大脾位影響尢甚
menu 都建議大脾hip 位唔好拉大過 120 degree, 否則有可能會整爛件衫
so 做唔到跪地post
I will suggest to wait, as the price become not reasonable now, half yr later you may see some second hand in good price in yahoo, or like some C-hing, buy parts to assembly your self will also cheaper
回復 33# shingo_y2k

NICE CHING! 明白哂!!!! 唯有比SPIDERMAN 同CATWOMAN 坐啦
回復  shingo_y2k

NICE CHING! 明白哂!!!! 唯有比SPIDERMAN 同CATWOMAN 坐啦
wayneadd 發表於 12-10-2012 08:41 PM

如果連cat woman 都坐唔得好,我估暴動都似
頭像被屏蔽
訂batman Day 2 9pm 小弟見到大約20~30個南亞人企係ht入面訂batman :45:
頭像被屏蔽
我係玩家,其實自己鍾意,洗乜理咁多謬論?手頭上有鬆動,比貴嗰幾舊又何仿?最重要你玩得開心,理得佢升定跌,成日為呢啲野煩,真係鄧佢哋痛苦.......:67:
頭像被屏蔽
個個講到咁差

有無ching讓單比我?

原價我接單

我有朋友想要,pm 我,thx
kaiwai 發表於 13-10-2012 02:20 PM

話差個d , 分分鐘係無單係手 , 又何來有單放比你 ?
謝 neoneo 大大和 Shingo 大大的答覆,
我已有 DX02 ,訂了 12 ,原打算把 02 平價讓給朋友,
現在還是待 12 到手,看清楚再說。
:64:
淡友又出現洗腦!!
一陣攪到人地好價入唔到一年後食貴價!
你睇而家mk 6 幾錢??
我唔係唱好,只不過差幾百 ...
麵包超人 發表於 12-10-2012 11:40 AM

MK6 有冇玩到甘得人驚 派貨派到甘慢呀...

衣家個價開始回落 我一定等佢平先會買 高追甘有愛...不如去訂隻1/4仲好啦

我就唔係冇訂啦 我係訂完賣左張單既
我都唔明....一千幾百炒黎托咩, 而家亞虎d價分分鐘係d炒家自己bid番, 如果真係有人而家用炒價bid番黎自用就自己恆量, 基本上套戲落畫後熱潮已減......玩遲d係唔會死既.....炒???最多咪幾百上落......