Toysdaily 玩具日報

查看: 2558614|回復: 64305

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

新版 (ps3 / xbox 360)Super Street Fighter IV Arcade Edition 會在 6月7日2011年 以 DLC 推出. 碟版會在 6月28日 推出.

AE 新人使用法 (thx 滴滴神)

殺意隆
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=133952&rpid=5287226&ordertype=0&page=1122#pid5287226

oni
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=133952&rpid=5287233&ordertype=0&page=1123#pid5287233

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
getterwing2 發表於 10-9-2015 10:34 AM
我部新機都係一個月左右, 除左玩過下送果隻lara, 同埋試過一堆基本免費同demo, 依家基本上係batman專用機,  ...

改頭我好似係 電話改
好型呀~~~~:handshake:  仲乜加個super,係咪多左人~~~:?
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 12:58 PM 發表
好型呀~~~~:handshake:  仲乜加個super,係咪多左人~~~:?

yes ... 加左
Super Street Fighter2 的 T.Hawk 同 Dee Jay

新女角 : Juri

聽聞仲有其他人 ... 不過未 100% sure 係乜水 ...
OH YES ~~~ T-hawk,又可以捉人個頭轉圈 ~~~:$

如果又出,咁我買唔買機好呀~~~我買機都係為左SF4~~~:unhappy:
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 02:44 PM 發表
OH YES ~~~ T-hawk,又可以捉人個頭轉圈 ~~~:$

如果又出,咁我買唔買機好呀~~~我買機都係為左SF4~~~:unhappy:

隻 game 2010年 先出 wor ... 緊係買左 SF4 玩住先 la ...
同埋如果冇打 sf 好耐 ... 最好都入隻SF4 "操" 一下先, 話晒都係 新系統 ma, 到 Super 出時就唔會太過落伍了.
家用版2010春季出, 真係估唔到咁快.

如果未買game, 一係等新版, 一係過幾日等香港game書報導左新版消息後, 一定好多人放舊版, 到時買二手會平好多.
原帖由 Vince 於 29-9-2009 02:53 PM 發表

隻 game 2010年 先出 wor ... 緊係買左 SF4 玩住先 la ...
同埋如果冇打 sf 好耐 ... 最好都入隻SF4 "操" 一下先, 話晒都係 新系統 ma, 到 Super 出時就唔會太過落伍了.

搞到我1516~~~唉 :unhappy:  不過如果佢2010尾先出,我諗都會買SF4玩住先,不過如果2010年頭出就~~~:no:
原帖由 getterwing2 於 29-9-2009 03:12 PM 發表
家用版2010春季出, 真係估唔到咁快.

如果未買game, 一係等新版, 一係過幾日等香港game書報導左新版消息後, 一定好多人放舊版, 到時買二手會平好多.

死啦~~~2010春~~~好大機會係新年可能已經有~~~我諗我會等新版 :56:
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 03:18 PM 發表

死啦~~~2010春~~~好大機會係新年可能已經有~~~我諗我會等新版 :56:

td 金句 ... 早買早享受 ma ... :66:
我等緊你呢 ....
原帖由 Vince 於 29-9-2009 03:22 PM 發表

td 金句 ... 早買早享受 ma ... :66:
我等緊你呢 ....

不過今次唔止平幾舊~~~仲有咁多新人參戰~~~:55: 而且舊sf4可能對應唔到隻super~~~:no:

好煩呀~~~ 點解咁快出新架 :63:
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 03:42 PM 發表

不過今次唔止平幾舊~~~仲有咁多新人參戰~~~:55: 而且舊sf4可能對應唔到隻super~~~:no:

新舊版確定唔可以連線.  不過應該好快會有2舊以下的二手sf4, 可以練下舊人物的招.
:50: 好彩未買舊那隻, 看來要等下年春天了
原帖由 getterwing2 於 29-9-2009 04:25 PM 發表

新舊版確定唔可以連線.  不過應該好快會有2舊以下的二手sf4, 可以練下舊人物的招.

唔可以連線~~~:31: 咁應該都係等新版lu~~~因為自己psp都玩緊好舊o既zero3望梅止渴, 不過如果2手真係好平都可以考慮下~~~~:D
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 03:42 PM 發表

其實可以買左 機先 ... 因為 xbox360 唔係成日有貨 ... 仲可以玩住其他 game 先. 如果等到 SSF4 出時, 可能會更小貨.
原帖由 Vince 於 29-9-2009 05:09 PM 發表

其實可以買左 機先 ... 因為 xbox360 唔係成日有貨 ... 仲可以玩住其他 game 先. 如果等到 SSF4 出時, 可能會更小貨.

係呀~~~主人個朋友開舖頭都話冇貨~~~事源好多機俾人攞左返袓國賣~~~如果要佢會幫我留部 :unhappy: 但據聞佢同好多行家d360舊機變晒死貨~~~因為貴又得60gb~~~真係慘  :79:

部機係主人打算送俾我做牛一禮物,所以等緊佢下個月送~~~~:D