Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

原帖由 黑色三連敗 於 3-12-2009 12:24 發表

dc有好多sega街機games都移左去~~~好似HOD,賽車之類 :DD
賽車我覺得麻麻,佢個手掣問題
ssf4仲有冇新料~~~:?
原帖由 mirage 於 2-12-2009 11:06 AM 發表
我都係以前見dc版隻sf33特價入左覺得好好玩,ps2移植時又唔覺佢值咁多,等到佢出左best版時再入多隻:34:

dc 出過兩隻sf3, 第一隻係3.1同3.2合集, 第二隻係3.3.  我記得第一隻當時賣得好貴, 要$4xx........定$5xx
原帖由 黑色三連敗 於 4-12-2009 12:37 PM 發表
ssf4仲有冇新料~~~:?

慢慢等, 仲有幾個角色未公布.
但離發售日仲有幾個月, 冇咁快會講o西.
原帖由 getterwing2 於 8-12-2009 02:43 PM 發表

慢慢等, 仲有幾個角色未公布.
但離發售日仲有幾個月, 冇咁快會講o西.

睇雜誌話ibuki都係角色之一~~~用飛龍打爆個ending都好似見到佢之飛標~~~guy有張圖都見到支標 :36:

春麗開頭段片有2兄弟,唔知有冇機~~~~:66: 不過有大大話會加至10人~~~期待 :43:
原帖由 黑色三連敗 於 9-12-2009 09:19 AM 發表

睇雜誌話ibuki都係角色之一~~~用飛龍打爆個ending都好似見到佢之飛標~~~guy有張圖都見到支標 :36:

春麗開頭段片有2兄弟,唔知有冇機~~~~:66: 不過有大大話會加至10人~~~期待 :43:

Ibuki 係外國討論區的確吹得好"行", 但也有不少人潑冷水, 始終官方未正式confirm.
另外至少增加10人係Capcom 既blog 已confirm左.

依家真係要等了,
原帖由 阿洛 於 9-12-2009 03:48 PM 發表

Ibuki 係外國討論區的確吹得好"行", 但也有不少人潑冷水, 始終官方未正式confirm.
另外至少增加10人係Capcom 既blog 已confirm左.

依家真係要等了,

會唔會好似moodyblues大大咁講,係以下角色,因為d人中晒~~~:(

"加多差唔多成10個人
guy, ibuki, makoto, 阿當(zero 中的泰仔), hakan (新角), juri, (seith 之部下, zero3 中的juri?) T. hawk, dee jay, cody, dudley (sf3 中的拳師)"
有dudley的話又唔錯...
原帖由 黑色三連敗 於 10-12-2009 08:39 AM 發表

會唔會好似moodyblues大大咁講,係以下角色,因為d人中晒~~~:(

"加多差唔多成10個人
guy, ibuki, makoto, 阿當(zero 中的泰仔), hakan (新角), juri, (seith 之部下, zero3 中的juri?) T. hawk, dee jay, cod ...

真係要等官方放料, 當然以上新增人物風聲咁大, 可能係有內幕消息.

另外都有人話有Guy同Cody, Rolento應該都有.

不過加邊個對我黎講差唔多, 想加既都差唔多confirm左~(T.Hawk, Dee Jay, Cody, Guy)
話時話, guy果張圖好鬼型,有wp可以放psp就好
原帖由 黑色三連敗 於 10-12-2009 08:39 AM 發表

guy, ibuki, makoto, 阿當(zero 中的泰仔), hakan (新角), juri, (seith 之部下, zero3 中的juri?) T. hawk, dee jay, cod ...

zero 3果個司令的手下叫 JUNI, 依家呢個叫JURI, 係唔同的.
原帖由 mirage 於 10-12-2009 01:11 PM 發表
有dudley的話又唔錯...

勁過拳王?? :?
原帖由 阿洛 於 10-12-2009 02:43 PM 發表

真係要等官方放料, 當然以上新增人物風聲咁大, 可能係有內幕消息.

另外都有人話有Guy同Cody, Rolento應該都有.

不過加邊個對我黎講差唔多, 想加既都差唔多confirm左~(T.Hawk, Dee Jay, Cody, Guy)

其實我都係用T. Hawk 同Dee Jay多d~~~Rolento就咪囉 :cool: 基本上Guy 同 Cody都好鬼難用~~~:(
原帖由 getterwing2 於 10-12-2009 04:08 PM 發表

zero 3果個司令的手下叫 JUNI, 依家呢個叫JURI, 係唔同的.

咁又係~~~個樣都好似唔多同 :x
原帖由 黑色三連敗 於 10-12-2009 17:03 發表

勁過拳王?? :?
你沒用過dudley嗎?

拳頭給我的感覺是強攻多,因為他的招數很多都是後前,習慣性的防守後即攻
dudley是靈活點打空位跟自己製造機會