Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

真係喎~~~連我自己都唔信  睇黎係低級水兵同水兵總司令o既分別~~~唔甘心呀
黑色三連敗 發表於 30-1-2010 05:29 PM

D成就又未必同實力直接有關既. 大多數都係打得多就有.
係Trial特別係Hard難D 同某D titles, icons (打暈人N次, perfect N次)
我差Hard trial, Icon, Titles, 同 all. 4 個成就. (PC 同Xbox 360 既成就係一樣既.)
諗番攞到連勝1 ...
阿洛 發表於 30-1-2010 06:19 PM

連勝10場~~~~睇黎洛兄都係高手 :@ 希望下次如果連敗10場都有成就~~~我一定攞到 :cool:
D成就又未必同實力直接有關既. 大多數都係打得多就有.
係Trial特別係Hard難D 同某D titles, icons (打 ...
阿洛 發表於 30-1-2010 06:29 PM

d難度高o既我都冇玩過~~~~:(

RE: 嘩 ~~~~~ SUPER Street Fighter 4 (超級街霸4)

連勝10場~~~~睇黎洛兄都係高手  希望下次如果連敗10場都有成就~~~我一定攞到
黑色三連敗 發表於 1-2-2010 12:16 PM

咁Q果晚得1,2 個人同埋自己用蘇聯佬點都有D勝之不武... :42:
而一改用Rose BP 立即由1000 跌到100.
所以我絕非高手, 而諗番轉頭真係估唔到自己攞到.
但無所謂拉, 真係介意既一早搵人做妹或用unlocker.
相信各位都係玩得開心就算~:78:
咁Q果晚得1,2 個人同埋自己用蘇聯佬點都有D勝之不武...
而一改用Rose BP 立即由1000 跌到100.
所 ...
阿洛 發表於 1-2-2010 02:50 PM

蘇聯佬其實都好難用~~~點會勝之不武 :shy: Rose, Gen, 剛拳等都算係冷門少用人物~~~~~其實我都係玩下開心下算~~~~~好期待4月28日 :)
蘇聯佬其實都好難用~~~點會勝之不武  Rose, Gen, 剛拳等都算係冷門少用人物~~~~~其實我都係玩下開 ...
黑色三連敗 發表於 1-2-2010 03:10 PM

唉, 人人等SSF IV, 我既PC 版在何方呀~~~:help:

(by the way, Dead Rising 2 有PC版呀~ 終於有得發泄下~ 如有對戰/co-op 希望可和Xbox 360 cross platform~)
連勝10場~~~~睇黎洛兄都係高手  希望下次如果連敗10場都有成就~~~我一定攞到

隻game初出時一街新手, 10連勝其實好易........ 不過依家仲打緊果d都係中手以上, 要10連勝真係好有難度.
唉, 人人等SSF IV, 我既PC 版在何方呀~~~

(by the way, Dead Rising 2 有PC版呀~ 終於有得發泄 ...
阿洛 發表於 1-2-2010 03:25 PM

買部360啦~~~又可以一齊玩~~~~:D 仲有個project n.....(唔記得叫乜名)今個聖誕出啦~~~~:)
隻game初出時一街新手, 10連勝其實好易........ 不過依家仲打緊果d都係中手以上, 要10連勝真係好有難度 ...
getterwing2 發表於 1-2-2010 06:04 PM

不過今次SSF4可能一開始已經全是高手~~~~呢期都唔敢上網打 :79: 題外話~~~大大玩的鐵拳都好勁~~~看來是全能格鬥高手~~~~:handshake:
回復 144# 黑色三連敗

鐵拳 <====== :Q .... 話時話 ... online co-op 好似出左 la ... 可惜隻 game 真係悶到我唔想再開 ... 加上 HD 冇位 ... 真係好 :70:
回復  黑色三連敗

鐵拳
Vince 發表於 2-2-2010 10:06 AM

鐵拳我唔識玩~~~所以出新都唔買lu~~~~:unhappy: 不過getterwing2大大係高手~~~差唔多晚晚玩仲d成就差唔多&#25886;晒~~~勁呀 :71:

話時話~~~呢期您好似放棄左360 :^
睇雜誌話Blanka 跪下重拳勁左~~~yeah :$
鐵拳我唔識玩~~~所以出新都唔買lu~~~~ 不過getterwing2大大係高手~~~差唔多晚晚玩仲d成就差唔 ...
黑色三連敗 發表於 2-2-2010 12:11 PM

係呀 ... 之前好努力 打 FF ... 希望快 d 打鬼完佢 ... 真係辛苦過反工 ...
之後買左 ps3 隻 Dragon Age ... d 隻 係鬼佬 RPG ... 對話時 唔同選擇會有唔同 後果 ... 如果岩果個人聽 佢就會入隊 ... 最搞笑 ... 仲可以 溝女 tim ... 比起 FF 既 一線直落 ... d 隻 game 就更岩我口味 ...

ps Dragon Age 都有 xbox 版的 ... 如果鍾意打 rpg ... d 隻我大力推介
ps2 買左 Forza 3 ... 不過仲未有時間開 ... kakaa
係呀 ... 之前好努力 打 FF ... 希望快 d 打鬼完佢 ... 真係辛苦過反工 ...
之後買左 ps3 隻 Dragon Ag ...
Vince 發表於 2-2-2010 12:42 PM

都好~~~起碼您都打完隻ff~~~我仲打緊隻遺跡~~~d支線任務真係多到 :angry:

PS3呢期唔係興隻成200幾人上網打個隻game咩?? 仲乜走去玩鬼佬rpg :p 不過有得溝女又~~~hehe :46: 360都好似有隻叫mass....2 (又唔記得叫乜名) o既rpg~~~~好似都好玩喎~~~:he:
PS - RPG我應該會放棄lu~~~~:cool: 冇時間真係一個大問題
Forza我呢期都唔得閒玩~~~不過我鍾意玩~~~因為佢易過GT~~~我成日都&#25886;到第一名 :43:
不過買SSF4之前可能會入隻北斗~~~~:he: