Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

我係就係 爆左 ff ... 不過 mission 就未打晒 ... 應該一半都未打晒 ... 不過唔打 la ... 又冇咩特別, 黎黎去去都係 去一個 地點 打死一隻 怪物 ... 最大問題係, d 怪 真係好勁 ... 打到冇晒心機 ...

ps3 可以 200幾人 上網叫 MAG ... 係 第一身射擊 game ... 基本上我就唔太 好 FPS ... 加上 d 隻 game 好似係冇 故事mode, 只可以 online 打打打 ... 畫面 又唔太靚 ... 打佢不如打反 Call of duty ... 所以 冇視佢 ... :80:

360 隻 mass effect 係 好野黎 ... 不過佢係 3步曲 作品 ... 如果要玩就要由 1 打起 ... 而我又冇打過 ... 所以都係 放棄 ... :76:

北斗毛雙 ... hmmm ... d 隻要睇下到時有冇 game 玩緊先念 ... :58:
我係就係 爆左 ff ... 不過 mission 就未打晒 ... 應該一半都未打晒 ... 不過唔打 la ... 又冇咩特別, 黎黎 ...
Vince 發表於 2-2-2010 02:20 PM

唔打mission就爆~~~:@  您就好啦~~~我試過我個隻唔玩mission跟本過唔到d bosses ~~~ :die: 焗玩~~~唉 :cool:

鬼佬遊戲唔啱我玩~~~好彩 :(

隻北斗希望可以上網雙打咁就正lu~~~:handshake:

講完題外話~~~~~咁SSF4推出之後係咪黎番過TD聯賽先~~~~:p
都唔關樹 ... 隻 FF 有 5 個 能力, 每個 能力 就有 5個 LV ... 未爆之前 ... 基本上 只可以 升到 LV4 ... 所以佢係 預左你 爆左之後 再 keep 住 升 lv 的 ... 仲知就係 變態 ga la ...

毛雙 <= 得一隻 三國 mr 可以 online co-op ... 不過唔太好玩 ...
北斗 黎講, 我就期望不大 ... 如果出 星矢 ... 我就真係 飛身去買 ...

講完題外話~~~~~咁SSF4推出之後係咪黎番過TD聯賽先 <= 其實個 post 好似係講 SF4 的 ... :35: 好彩 ... 我自己打劫自己 ... kakaa

講反個 "題外話" ... 冇獎TD聯賽 <= 就一定冇問題 ... 如果 有獎 就 ... :67:
都唔關樹 ... 隻 FF 有 5 個 能力, 每個 能力 就有 5個 LV ... 未爆之前 ... 基本上 只可以 升到 LV4 ... 所 ...
Vince 發表於 2-2-2010 03:13 PM

今隻ff我已經決定放棄lu~~~~反而希望ff15會好玩番~~~~可以等我地搵番d懷舊感覺 :78:

聖鬥士無雙~~~我諗都有機會架~~~不過可能要自己搵d渠道同日本方面溝通下先得~~~ :D (諗下都開心,最好係多p,唔係2p咁小)

我覺得開心已經係好好o既獎品黎~~~SSF4 O既TD聯賽~~~可以諗下架 :34: (不過我o既諗法唔代表其他大大都咁諗 :80: )
今隻ff我已經決定放棄lu~~~~反而希望ff15會好玩番~~~~可以等我地搵番d懷舊感覺  

聖鬥士無雙~~~ ...
黑色三連敗 發表於 2-2-2010 03:43 PM

如果搞既, 梗係唔望有獎拉.

如果搞既, 可以參加聯賽就好...:80: (PC 版的"無敵"玩家 - 皆因是最寂莫...)

係官方blog見到好有趣既SF IV Prototype 圖, 各位喜歡最終版定這測試版既畫風?
(雖然測試版似SS2T, 但我諗最終版好似好D.)

封面...

collector's package

[img][/img]
hmmm ... 聯賽 其實真係 可以搞 ... 仲可以分組 ... ps3 組, xb 組 及 pc 組 ... 最後 win 左既就出黎 隻秋 ... 大家可以去 觀戰 ... 再加林場加入 挑戰賽 ... kakaa ...
死 ... 又自殺 ... 次次搞 td 活動 都做到 :70:
hmmm ... 聯賽 其實真係 可以搞 ... 仲可以分組 ... ps3 組, xb 組 及 pc 組 ... 最後 win 左既就出黎 隻秋 ...
Vince 發表於 2-2-2010 09:04 PM

那就在此先感謝Vince大大! :77:
如果有PC 組, 或者我會自動第一 (因無對手):58:
如果搞既, 梗係唔望有獎拉.

如果搞既, 可以參加聯賽就好... (PC 版的"無敵"玩家 - 皆因是最寂 ...
阿洛 發表於 2-2-2010 06:13 PM

唔通冇人玩pc版~~~:( 不過見capcom今次唔出pc版都唔到d~~~~:60:

不如參加o既都俾番d名~~~好似我個d輸硬叫"td格鬥烈士"~~~冠軍叫~~~"td格鬥王"之類~~~~:p
係官方blog見到好有趣既SF IV Prototype 圖, 各位喜歡最終版定這測試版既畫風?
(雖然測試版似SS2T, 但 ...
阿洛 發表於 2-2-2010 06:21 PM

prototype都唔差喎~~~~:shiny:
封面...

collector's package

][/img]
side3net 發表於 2-2-2010 09:02 PM

咁正o既~~~~乜東東黎架 :handshake:
hmmm ... 聯賽 其實真係 可以搞 ... 仲可以分組 ... ps3 組, xb 組 及 pc 組 ... 最後 win 左既就出黎 隻秋 ...
Vince 發表於 2-2-2010 09:04 PM

咁快有咁多ideas~~~勁喎~~~俾個叻您先 :71: 反正冇咁快有版聚~~~攪住呢個先囉 ~~~ :he:
咁正o既~~~~乜東東黎架
黑色三連敗 發表於 4-2-2010 10:14 AM

限量版, 其中一隻DVD正是上次有好狠勁既韓妹既動畫既完全版.

RE: 嘩 ~~~~~ SUPER Street Fighter 4 (超級街霸4)

唔通冇人玩pc版~~~ 不過見capcom今次唔出pc版都唔到d~~~~

不如參加o既都俾番d名~~~好似我個d ...
黑色三連敗 發表於 4-2-2010 10:13 AM

TD 成就~:66: