Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

big big ...我有玩360 SF4 ...有時間玩兩round ..
滴滴仔 發表於 20-1-2010 12:35 PM

好啊~~~我係水兵~~~唔好介意 :(
回復 120# 阿洛

Rose本身都好難用~~~希望招uc2勁d啦 :49:

春麗出波波會唔會易d~~~~:D

我強烈要求capcom取消seth~~~我好怕中佢招uc~~~個人飛向畫面超嘔心 :72:
官網UC 2再更新, 雖然唔夠youtube多, 但勝在夠清楚:shiny:. (黑色三連敗, 今次有你想睇既T.Hawk:58:)
http://www.capcom.co.jp/sf4/character.html
官網UC 2再更新, 雖然唔夠youtube多, 但勝在夠清楚. (黑色三連敗, 今次有你想睇既T.Hawk)
阿洛 發表於 23-1-2010 12:24 AM

唔該晒,洛兄~~~~睇完已經熱血沸騰~~~~~:$

T-hawk UC2完來對空用~~~都唔差喎 ~~~ :shiny: Guy亂舞技好強喎~~~不過一定會玩Adon先,希望練番d水準~~~:DD (不過呢期對戰全輸已經半放棄~~~:help:)

春麗有氣功掌,連技方面應該更易用~~~~:)
有無本田?
有無本田?
布歐 發表於 23-1-2010 02:16 PM

http://www.youtube.com/watch?v=5gKV0wCC4EY

1:49 開始睇.
Release date 28-4-2010
Xbox 360 初回特典, 5件衫. (青鋒俠! 日文係咪話不會另外發售?)
http://www.capcom.co.jp/blog/sf4/nakky_blog/2010/01/26_524.html

2段新PV. 一段係好似SF IV特別版既動畫, Juri 好狠勁咁(好狠同好勁) 另一段就無特別.
http://www.capcom.co.jp/sf4/trailer.html
《Super Street Fighter 4》
Capcom 正式宣布將於 4 月 28 日推出
Release date 28-4-2010
Xbox 360 初回特典, 5件衫. (青鋒俠! 日文係咪話不會另外發售?)

2段新PV. 一 ...
阿洛 發表於 26-1-2010 07:07 PM

四月出~~~好興奮呀!!!! 日文係咪話可能剛推出個批先有 ~~~ :?

360版個段片講到韓妹咁勁~~~成個boss咁 :(
回復 129# 黑色三連敗

通常都係 ... 不過 d d game 一定有得 訂 ... 記住千萬唔好等到 最後果星期先 訂 ... 因為 xbox 好多 hit game 都會好早 訂晒 ...
回復  黑色三連敗

通常都係 ... 不過 d d game 一定有得 訂 ... 記住千萬唔好等到 最後果星期先 訂 ... ...
Vince 發表於 27-1-2010 12:36 PM

等我又搵番之前幫我買game個位仁兄先~~~希望訂到啦 :D
回復  黑色三連敗

通常都係 ... 不過 d d game 一定有得 訂 ... 記住千萬唔好等到 最後果星期先 訂 ... ...
Vince 發表於 27-1-2010 12:36 PM

我睇過街霸4d成就,原來您勁我好多 ~~~~ :(
回復 132# 黑色三連敗

唔係化 ... 我真係係我 朋友中 最 水 既一個黎 ga wor ... :80:
回復  黑色三連敗

唔係化 ... 我真係係我 朋友中 最 水 既一個黎 ga wor ...
Vince 發表於 30-1-2010 05:02 PM

真係喎~~~連我自己都唔信 :79: 睇黎係低級水兵同水兵總司令o既分別~~~唔甘心呀 :63:
我差Hard trial, Icon, Titles, 同 all. 4 個成就. (PC 同Xbox 360 既成就係一樣既.)
諗番攞到連勝10場個成就都認真估唔到. (唔用做妹大法)

睇黎以後都係唔會攞到. (除非用PC 版既unlocker... 但我應該唔會了.)