Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

原帖由 阿洛 於 7-11-2009 03:40 PM 發表
http://www.capcom.co.jp/sf4/bonus.html

有番bonus stage 打車同打桶~:shiny:

嘩~~~好玩 :$
updated 新人 --- GUY
請問e加部X box 360o羊水位?係咪有好多個版本架?thx
原帖由 Vince 於 24-11-2009 03:25 PM 發表

Guy ~~~ 佢o既連鎖拳太難用啦 :oh: 希望有多d好用o既招~~~不過佢速度太快,有時覺得好難用 :unhappy:
原帖由 大舊金 於 24-11-2009 04:14 PM 發表
請問e加部X box 360o羊水位?係咪有好多個版本架?thx

係呀~~~好似有鐵拳特別版同另一個版本有2隻games跟埋~~~$$就唔太清楚 :shy:
原帖由 大舊金 於 24-11-2009 04:14 PM 發表

$ 2360
120 GB HD
送多 2 隻 game
http://www.xbox.com/zh-HK/hardware/x/xbox360elitesystem/default.htm
原帖由 Vince 於 24-11-2009 03:25 PM 發表

Thanks, 見到你post雜誌圖去外國網站見Cody和Adon 都confirm 左~

Adon~~~正,怪獸之外我都好鍾意用佢~~~:73:

點解Cody仲係著同一件衫~~~zero到而家都好多年~~~仲未出獄?? :DD
原帖由 黑色三連敗 於 25-11-2009 09:04 AM 發表
Adon~~~正,怪獸之外我都好鍾意用佢~~~:73:

點解Cody仲係著同一件衫~~~zero到而家都好多年~~~仲未出獄?? :DD

sf4 好似係 sf3 之前 sf2 之後的 時段 ...
zero 係 sf1 之前 ??
原帖由 Vince 於 25-11-2009 09:42 AM 發表

sf4 好似係 sf3 之前 sf2 之後的 時段 ...
zero 係 sf1 之前 ??

SF4我仲以為係SF3之後,其實我都冇玩過SF3,因為d人設麻麻地~~~~:x  

zero係年青版,所以應該係SF1之前~~~不過Cody仲係監犯~~~佢女友一定已經唔要佢囉:he:
原帖由 黑色三連敗 於 25-11-2009 10:19 AM 發表
不過Cody仲係監犯~~~

仲要玩埋Prison Break 都唔成功. (定打夠, 自己返去自首?)

話時話印象中Zero 3時, Cody 已經好易連到招 (旋風後有幾秒) 應該幾過癮~
原帖由 阿洛 於 25-11-2009 01:48 PM 發表

仲要玩埋Prison Break 都唔成功. (定打夠, 自己返去自首?)

話時話印象中Zero 3時, Cody 已經好易連到招 (旋風後有幾秒) 應該幾過癮~

可能係打夠返去自首~~~:DD Final Fight 識轉轉轉係未佢未來外父,係一定出招打死佢~~~:p

玩psp成日俾電腦打1,2下再駁旋風,成9hits左右~~~不過我覺得佢唔係太強 :( 如果招旋風好似餓狼Joe會好d~~~:D
http://www.youtube.com/watch?v=pi9QVmD7w_I

Super Street Fighter IV Trailer - Cody, Guy, Adon, T.Hawk, Dee Jay and Juri

T. Hawk 係片中可以直衝, 印象中以前唔得. (以前得空中斜下同地面斜上)
原帖由 阿洛 於 26-11-2009 05:31 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=pi9QVmD7w_I

Super Street Fighter IV Trailer - Cody, Guy, Adon, T.Hawk, Dee Jay and Juri

T. Hawk 係片中可以直衝, 印象中以前唔得. (以前得空中斜下同地面斜上)

Cody好似多左d新招~~~用刀仔"吉吉吉",飛石變飛刀~~~正,不過仍然係弱角~~~:DD

Guy~~~招式冇變,連鎖拳加ex旋風腳要出得好快手先得~~~:die:

T hawk個招前衝可能係saving attack之類~~~:36:

個人覺得Adon 同 D.jay都可以一試~~~:78:
原帖由 黑色三連敗 於 27-11-2009 09:46 AM 發表

Cody好似多左d新招~~~用刀仔"吉吉吉",飛石變飛刀~~~正,不過仍然係弱角~~~:DD

Guy~~~招式冇變,連鎖拳加ex旋風腳要出得好快手先得~~~:die:

T hawk個招前衝可能係saving attack之類~~~:36:

個人覺得Ado ...

Cody 之前都有飛刀架~

係喎, T.Hawk 前衝可能係S.A. 但無墨水效果又可能唔係.