Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

唔止主機, 仲要買左joystick先.   因為一出大熱的格鬥game, joystick就會斷貨同加價, 好似幾個月前出sf4咁.
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 05:36 PM 發表

係呀~~~主人個朋友開舖頭都話冇貨~~~事源好多機俾人攞左返袓國賣~~~如果要佢會幫我留部 :unhappy: 但據聞佢同好多行家d360舊機變晒死貨~~~因為貴又得60gb~~~真係慘  :79:

部機係主人打算送俾我做牛一禮 ...

而家買, 記住 買 黑機 ... 黑機係 120 GB 的 ... 如果我冇記錯係 $2360 ...
加多差唔多成10個人
guy, ibuki, makoto, 阿當(zero 中的泰仔), hakan (新角), juri, (seith 之部下, zero3 中的juri?) T. hawk, dee jay, cody, dudley (sf3 中的拳師)
強烈要求加曹格同側田:DD
原帖由 K動戰士渣古 於 29-9-2009 11:42 PM 發表
強烈要求加曹格同側田:DD

側田個alternative costume 係咪可以除帽先?
玩Xbox360/PS3 都仲好... 都叫玩左差唔多一年呀...

我買PC版, 啱啱出就話有新版... 新版仲要多數唔同步出...:56:

Resident Evil 5又係PC版一出又話有新版...:68:
update full version
原帖由 getterwing2 於 29-9-2009 05:44 PM 發表
唔止主機, 仲要買左joystick先.   因為一出大熱的格鬥game, joystick就會斷貨同加價, 好似幾個月前出sf4咁.

我其實用joyspad好過joystick~~~~:DD
原帖由 Vince 於 29-9-2009 05:57 PM 發表

而家買, 記住 買 黑機 ... 黑機係 120 GB 的 ... 如果我冇記錯係 $2360 ...

收到~~~我已經remind左我主人~~~希望下個月到手啦~~~~:D
原帖由 moodyblues 於 29-9-2009 06:12 PM 發表
加多差唔多成10個人
guy, ibuki, makoto, 阿當(zero 中的泰仔), hakan (新角), juri, (seith 之部下, zero3 中的juri?) T. hawk, dee jay, cody, dudley (sf3 中的拳師)

阿當~~~yeah, 我好鍾意用佢 :x
原帖由 getterwing2 於 30-9-2009 08:56 AM 發表

側田個alternative costume 係咪可以除帽先?

曹格招絕招係咪xx腿~~~~:he:
原帖由 阿洛 於 30-9-2009 10:27 AM 發表
玩Xbox360/PS3 都仲好... 都叫玩左差唔多一年呀...

我買PC版, 啱啱出就話有新版... 新版仲要多數唔同步出...:56:

Resident Evil 5又係PC版一出又話有新版...:68:

快d買部主機玩下啦~~~:)
加幾個人又出新.......舊果隻都唔知點算:42:
原帖由 getterwing2 於 30-9-2009 08:56 AM 發表

頂帽換成綠色~~:DD
http://www.capcom.co.jp/sf4/bonus.html

有番bonus stage 打車同打桶~:shiny: