Toysdaily 玩具日報

查看: 49298|回復: 18

[新品消息] [ps4/ps3] 超級機械人大戰 OG The Moon Dwellers PV 發佈

https://youtu.be/fS0iCwCMwaA

新雞戰正章未諗到英文代號,為有用OG系頂住
williamhychan 發表於 21-1-2016 05:19 PM
新雞戰正章未諗到英文代號,為有用OG系頂住

話時話 ... 有冇人知 OG 個 故仔 講到邊 ... :67:
講到打完 alpha2 ,impact, D ; 未到Alpha 3 打外太空日(要等og3).
講真期待og系多過正章,你上youtube 睇下 z3 同幾年前2og 嘅演出就知正章畫面縮水到差天共地
今集景然有 中文化 ....... :@

希望之後 機戰系列 都會 keep 住中文化 la ... {:1_208:}
TMD 出中文正呀
起碼拎SR點都方便D呀
終於可以知道故仔up乜春{:1_207:}
PS4『超級機器人大戰OG THE MOON DWELLERS』繁體中文版宣傳影片 發佈
https://youtu.be/sDu3npMdNdo
另外,中文版發售日係 7月7日 !!
唔譯中文都唔知原來有d對戰對話咁有味 :x
https://youtu.be/L0tpVXC_-_s

《超級機器人大戰 OG The Moon Dwellers》繁體中文版獨家 首批特典
頭雕#飾組 A 或 B set

特典主題桌布(下載代碼)

注: 資料由台灣代理發布,大家 (香港人) 買 games 時最好先確定一下。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
中文版已上 PSN
已拎,順便開埋佢個A/B款直接係個盒入面...
每盒隨機A款或B款...

小堅 發表於 7-7-2016 02:49 PM
已拎,順便開埋佢個A/B款直接係個盒入面...
每盒隨機A款或B款...

頭先 lunch 行過 game shop ... 見到隻 特別版 好正呀 ~~~~~ 但個價要 7xx .... 真係買唔落手 law ...

・《超級機器人大戰OG The Moon Dwellers》公式機械設定集
・有聲圖文劇 BD
・精選原聲帶 CD
・大張正己老師特別繪製遊戲外盒
・PS4《超級機器人大戰OG The Moon Dwellers》繁體中文版遊戲本體