Toysdaily 玩具日報

MY 1:1 T800 Life Size Action Figure

真好彩見到此post,睇到O晒嘴,強帖留名!!
Thx Brotha! Lets keep it up
to all brothers here "dream bigger Man!"

:)
最後係將自己變做1:1 Terminator玩cosplay~ :43:
強勁:50: 期待完成品!!

各位C享,爸打:77: ,

我既行宮又有新PROJECT喇:D ! 此乃1:1 LIFE SIZE Battle DamageT800 .漫長作戰始動!

早幾年必咗個一比一諾仔頭硬件係佢拍T3時真人留模面相,當年佢53歲之仕樣,

之後用佢再覆次變成空心軟面皮模,預留空間塞入電鍍T800頭骨.又入咗套STIDUO MADE既戰損組件.

再買咗兩個NIKE SHOP專門店用既大隻男毛,6呎2有多夠件頭,之後加厚內胆做肌肉感應該更似!

上星期六初試組成品様:handshake: , 

HALF WAY都無今個星期継續努力:( !

夢想最終完成仕樣:handshake: .

<<待續>>
有錢買都冇地方擺....!!!!!!
如果呢隻野放響屋企,
夜晚見到都幾驚....!!!!!!
c兄...你就識嘆啦:78:
著左衫之後好似唔夠高同大隻。。。:(
c兄...你就識嘆啦
brucehung 發表於 16-8-2012 12:36 PM

嘿嘿!:78:

真係有排嘆架,豐胸、整形手術如下!:^

著左衫之後好似唔夠高同大隻。。。
sundaydriver 發表於 16-8-2012 12:58 PM

仲未幇佢做手術架!心急着衫影快相先炸!
五體投地   :64:
仲未幇佢做手術架!心急着衫影快相先炸!
多蚊拉柴800 發表於 16-8-2012 01:59 PM

:DD :DD 咁等樓主既增身計劃!!!
夜晚起身痾尿見到應該會被嚇死!:78:
C兄 u are so crazy :71:
回復 205# 多蚊拉柴800

樓主對figure 的熱誠! 實在佩服!! 你過往的post也啟發小弟不小!!
希望你繼續多d 分享你的神作!! thx!