Toysdaily 玩具日報

MY 1:1 T800 Life Size Action Figure

{:1_226:}  Keep supporting !!!!!!
大大,一定支持你,加油。:64:
super super super good ah, amazing!!!!!! pls make a video and post on Youtube!!!

i recently bought the book Winston Effect, you can be Steve Winston of Hong Kong!!!
已經係電影道具級數....:47::71:
你其實係唔係某明星黎?因為冇戲要拍,得閒得制,
花一兩年時間整隻t800過日晨呀~haha
留言支持! 加油!  :71:
早兩日急咗少少,現補上施工細節:先是將原覆模件剪裁至所需的型狀,預留了室間比內藏ㄒ800机械頭骨,在左眼位配上義眼!植咗毛巧驚驚!:69:

之後造大量批盪使內頭同外皮結合:

用料就系最易揾到既玻璃膠是也! 當然要溝好色先啦!

<<待續>>
Time to update:殘肢編,為求加強真實感,血漿&#28857;少得!:Q真皮手套報消喇、一對架!

左手半隻機械臂仕樣,D血唔夠呀!

咁就差唔多!:he:

<<待續>>
This is studio professional grade! Unbelievable!
Looking forward to your next post. :love:
唔係推返上黎,都唔知有咁勁的帖,支持樓主!
能夠睇到咁勁製作,十分難忘~ 多謝分享,非常期待跟著的發展
好勁!{:1_206:}
請問完成後是否公開展出呢?:p
請問完成後是否公開展出呢?
Keroro軍曹 發表於 2-6-2013 11:21 PM

C亨,其實有你&#21707;一班網友支持我已經巧滿足喇!公開展出真係冇諗架,等我完成之後一定相&#20022;片以答謝大家!
頭像被屏蔽
真系高手在民間••••••