Toysdaily 玩具日報

MY 1:1 T800 Life Size Action Figure

RE: MY 1:1 T800 Life Size Action Figure (Battle Damage Version)

上身用BOBBLE紙加厚後再穿上衣效果好了!:)

~跟住大手術開始,因為係造戰損版本,大男毛BODY左前臂要切斷:Q

再接上經典機械前肢:

最麻煩係右手因要揸實支M79 熘彈發射炮故要在前掌各個手指關節位開刀CUT斷,再內加粗鋁線重新固定每個指節:(,

之後節,自由扭動無有怕喇! 支M79的,咯!:p!

今個星期係咁多先!CUT手指CUT到手軟喇:54:
好野,一比一可動手指,拜服,五體投地!
加油!
頭像被屏蔽
最強是你~!!!:71::64:
睇到我哇哇聲 :71:
多蚊拉柴800 hing, you are great, super support!!!
>決心要DIY一隻STAN WINSTON 級既T800 FIGURE 出泥

i am sure you can do it!!!
回復  bigmic2109

Hey Dude,
Is not 5000 sq feet, my place is such a bird cage, so small!But frea ...
多蚊拉柴800 發表於 16-8-2012 08:43 PM

do you live in Hong Kong or overseas?
真心佩服得五體投地!!
樓主,我睇晒個post 您真神人也!!!!小弟真心佩服:64:
樓主呀....
我睇到個下爬都跌左落地呀∼:71:
強!!!......... :$
上身用BOBBLE紙加厚後再穿上衣效果好了!

~跟住大手術開始,因為係造戰損版本,大男毛BODY左前臂 ...
多蚊拉柴800 發表於 18-8-2012 09:20 PM

:@
太強了,自改可動手掌:$
師兄是搞電影特攝的嗎:63:
do you live in Hong Kong or overseas?
schumy 發表於 18-8-2012 11:06 PM

8千尺行宮視為WORKSHOP 兼 我既私人藏珍館:34: .

我一早响應活化工廈啦! 仲等正苦咩:what: ?

家陣每逢週末即狂奔去也:43: !
我暈了....:50::30:
8千尺行宮視為WORKSHOP 兼 我既私人藏珍館 .

我一早响應活化工廈啦! 仲等正苦咩 ? ...
多蚊拉柴800 發表於 20-8-2012 09:51 AM

great foresight, you are my idol man!!!