Toysdaily 玩具日報

MY 1:1 T800 Life Size Action Figure

回復 178# 多蚊拉柴800

樓主,小弟真係好想知你果隻電鍍油既資料,
可否介紹下,感激!!
:64:
your work is truly amazing, cant help but to support x1000000
多蚊拉柴800 CHing,

Have you finished?
利害! :handshake::handshake::time:
4萬算係合理,但自問細佬買唔起!
師兄勁呀!:71:
頭像被屏蔽
i love it, ching you are so great!!!!:64:
u are crazy, i love u man
any update of your great project Master 多蚊拉柴800?
回復  多蚊拉柴800

樓主,小弟真係好想知你果隻電鍍油既資料,
可否介紹下,感激!!
sundaydriver 發表於 14-3-2012 12:30 AM

In another forum , you can find the info.
師兄 好利害😍
我從來都係齊睇零回應. 睇完閣下嘅post忍唔自要奉獻細路既第一次...

強:66:
In another forum , you can find the info.
RRAAYY 發表於 19-4-2012 11:41 PM

唔該RayRay :65:
唔知有無link可以PM我??!

不過我其實最想知係香港有無地方可以買倒。。。:67:
睇第一版既時侯..我係度諗.以前有位師兄都整緊隻1:1WOR..唔知整成點呢..再睇返最後幾頁.原來就係果位師兄既POST..期待師兄既完成品
強貼留名:50::71:
支持大大。您的熱誠已超然地去到另一境界。
小小的讚好回覆,希望給您多一點支持。:71: