Toysdaily 玩具日報

MY 1:1 T800 Life Size Action Figure

原帖由 MAX 於 18-11-2009 03:51 PM 發表
又有新PROJECT~~期待~~今次會唔會加燈或聲效呢?

加LED就會!
致於加聲.....蕉蕉....重考慮緊!:58:
樓主
我想問下係咩聲黎?
真係好似識行咁
超正!
下個Project係咩?
Ironman? Batmobile?
~Some New photos for ref!
Will keep update when the deco done!:)

:Q  多蚊拉柴大大又一力作... 可以既話, 想book位去大大屋企觀摩, 不如組團:D
原帖由 澄澄老豆 於 20-11-2009 10:16 AM 發表
:Q  多蚊拉柴大大又一力作... 可以既話, 想book位去大大屋企觀摩, 不如組團:D

真係唔敢當呀!等我個私人WORKSHOP成立之日一定廣告所有同好參考交流架!
希望明年2010能如願啦!:$

WORKSHOP + 行宮.....事在必行:D
原帖由 多蚊拉柴800 於 20-11-2009 01:37 PM 發表

真係唔敢當呀!等我個私人WORKSHOP成立之日一定廣告所有同好參考交流架!
希望明年2010能如願啦!:$

WORKSHOP + 行宮.....事在必行:D  

:71: 實等你丫
:46: :46: :46:
快的加相~~~~haa~
爸打們,又係UPDATE progress 既時候喇!

~支Plasma Rifle 啱線加咗D細位,POST 吓相先

~所有DETAIL位都搞定喇!頭痕緊上色:58: ,有2個選擇:
~新PROPS版黑,銀2色如下

~又或者戰損版

~有冇意見呢各位爸打???:?
原帖由 多蚊拉柴800 於 3-12-2009 02:02 PM 發表

~支Plasma Rifle 啱線加咗D細位,POST 吓相先

http://img692.imageshack.us/img692/4756/side2 ...

2把都做,~~hah~
可以ma~~:34:
我中意原板~
原帖由 多蚊拉柴800 於 3-12-2009 02:02 PM 發表

http://img692.imageshack.us/img692/4756/side2 ...
機械人戰損咪戰損啦,機械人新咪新啦
Got your point! Thanks Bros!:77:
會試做新底加適量舊化:43:

大大快d做埋可轉頭丫~咁就真係完美
原帖由 danny_chan 於 10-12-2009 10:52 PM 發表
大大快d做埋可轉頭丫~咁就真係完美

唔洗爸打趨,我都著手搞轉頭系統!
希望完成後能變成獨一無二的DIY無敵超制霸像真可動荷里活電影道具級.....啦!:34:
:71: :71: :71:
俾你三个thumbs up ~佩服大大既毅力及恒心 ∼!!