Toysdaily 玩具日報

MY 1:1 T800 Life Size Action Figure

I am picking up my jaws from the ground :time:, your work is inspirational and amazing:shiny:, keep it up dude!, looking forward for your next update:shiny:

DIY T800 Final Battle Life Size Figure (不斷更新中)

嘿各位爸打S ~隔咗个星期又UPDATE吓先:65:~

調啱揸支M79, 位.....

支M79哋揸吓:34:!

:67:!

吓先! 錯!:( 正....

吓吓脚喇! 係Stan Winston Studio嘅件,,細!:D

Cut穿隻左脚唔洗阻住晒.

合...歪,怕!! 形! 先, 餓,:43:!!

嘿各位爸打S ~隔咗个星期又UPDATE吓先~

調啱手型先至揸到支M79, 先試 ...
多蚊拉柴800 發表於 1-9-2012 08:30 PM

嘩!係未電影製作特輯黎架:50:
:71::71::71:我只識買玩具唔識整
大大玩 Figure 已經玩到去神級!好彩有新消息推返上嚟!如果唔係真係錯過咁正嘅分享!
小弟真係大開眼界!咁正嘅分享點都要幫手推一推!
8千尺行宮視為WORKSHOP 兼 我既私人藏珍館 .

我一早响應活化工廈啦! 仲等正苦咩 ? ...
多蚊拉柴800 發表於 20-8-2012 09:51 AM

C兄~~~8000呎幾錢租呀?
強貼,CHING 好堅
好好好勁,超強{:3_149:}

師兄睇黎唔係普通玩家,有財力有實力喎。
你朋友係古仔@@”
You are incredible!!!!  No.1 T- Fan!!!!!
大大你實在太強大了!!!!之前錯過了這神貼,期待你進一步更新!!
估唔到又有巴打睇呢個貼! 等我又update吓先.
事原上年年尾行宮大装修,一搞便停了4个多月,上個月先入伙!
馬上接手未完既大波直!
先泥係半戰損头的並合如下:

都係剪剪貼貼手作仔咁啦!時間關係假眼同批盪都搞定了!都係剪剪貼貼手作仔咁啦:67:

再泥頭盤上色編:

顏色是採用二甲苯作稀調的美國夕胶顏料 Skin Illustrator,係外國的一种專用特效化裝上色塗料:

剛開始植毛主菜,唉!希望各位継續精神上支持我完成佢:$小弟定當馬上更新!
回復 253# 多蚊拉柴800

太強悍呀!!
包埋皮?! 果然無敵鐵包皮呀!:sad: