Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] SRX

熱狗OO 發表於 15-12-2021 12:32 PM
係喎結果千記的R1到依家都未派貨!?

我係另一 POST 見到, R1 最後出貨日期係十二月尾
eddiem249 發表於 12-7-2021 02:46 PM
笨大先唔去爭呢啲MARKET啦,開發成本又高,賣又唔賣得多,得成斑老人家識

出食玩成本平,利錢又高 ...

笨大玩注射成型,真係同印銀紙冇分別

完全同意,而且還省了剪件組裝的時間,所以bandai出質會快很多  發表於 15-12-2021 07:02 PM
合體part都成5舊,我寧願俾多D錢直上合金
Edmond22 發表於 15-12-2021 02:10 PM
合體part都成5舊,我寧願俾多D錢直上合金

嗰個多啲係幾倍錢....

千值爛既所謂合金咪一樣爛
已立定心腸, 一定必買呢 SET SRX
千值爛我定左,要睇下呢隻幾錢同埋換件情況再決定。
馬仔 發表於 22-12-2021 12:40 PM
千值爛我定左,要睇下呢隻幾錢同埋換件情況再決定。

我估 R-1 - 3 要賣成 $7XX-8XX 左右
tsang_20190721 發表於 22-12-2021 02:14 PM
我估 R-1 - 3 要賣成 $7XX-8XX 左右

應該唔得,所有野連R GUN同合體零件我估2千以內

eddiem249 發表於 22-12-2021 02:34 PM
應該唔得,所有野連R GUN同合體零件我估2千以內

應該唔駛2千,之前講過2set咁賣,應該1000~1200俾多佢。
馬仔 發表於 22-12-2021 02:49 PM
應該唔駛2千,之前講過2set咁賣,應該1000~1200俾多佢。

放心支槍肯定魂限

我都覺得係咁

睇番第一版,之前已經講左R1同R3 一set,

R2同R3一set, 會唔會再出一set option parts就唔知。
馬仔 發表於 22-12-2021 05:04 PM

R2同R3一set, 會唔會再出一set option parts就唔知。 ...

應該唔會咁玩野呀?
馬仔 發表於 22-12-2021 05:04 PM

R2同R3一set, 會唔會再出一set option parts就唔知。 ...

係R-1同R-Gun 1套

R-2 同R-3 1套

合體零件同R Gun power 零件一套

頭一套通販,其他PB
R-1 & R-GUN 一般發售
R-2 POWERED & R-3 POWERED PB限定
SRX用 OPTION PARTS SET & R-GUN用 PLUS PARTS SET 名稱:
「SMP 超級機械人大戰OG SRX 天下無敵 OPTION PARTS SET」PB限定

R-GUN

全長は13~14cm

天下無敵 OPTION PARTS SET 換裝「R-GUN POWERED」

METAL GENOCIDER MODE 調整中

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20211228_srw