Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] SRX

好賤的販賣模式

千值爛又夠係逐隻出,你買千值爛咪又要去訂,有咩分別?
eddiem249 發表於 28-12-2021 11:37 PM
千值爛又夠係逐隻出,你買千值爛咪又要去訂,有咩分別?

老千我係成 SET 訂, 不包括 R-GUN
tsang_20190721 發表於 29-12-2021 12:07 AM
老千我係成 SET 訂, 不包括 R-GUN

咁初期設定上本來r-gun強化型升級本來就係隱藏模式嚟麻,r-gun無呢個升級就唔可以同srx出到合體技,再講佢係以合體技方式去出必殺炮,佢咁樣拆出嚟賣我又覺得合理喎(一件可以變形合體的"武器"同笨大果隻強武器行拆售唔係同一層次啦),再再再講,我記千記隻SRX無論係一隻隻買定係買set買個價錢都無收貴你,算公道啦,至於你話笨大SMP的行售手法賤(以SRX嚟講佢將兩set SRX歸咗入魂限,而r-gun強化set又拆咗出去另一盒賣)呢樣我無意見
如果咁樣賣法, 四隻一套埋單一定過 $1500
話時話 …. Smp 如果平平地可以買 2支 r gun 做雙炮 wor
Vince 發表於 29-12-2021 11:14 AM
話時話 …. Smp 如果平平地可以買 2支 r gun 做雙炮 wor

買咁貪心啦企到先至再講啦
transformers 發表於 29-12-2021 11:27 AM
買咁貪心啦企到先至再講啦

SMP啲關節非常緊,我比較担心千值爛
tsang_20190721 發表於 29-12-2021 09:01 AM
如果咁樣賣法, 四隻一套埋單一定過 $1500

魂限果2盒我估起碼要2千先得,通販果盒平極應該都要6-7舊,我覺得有機過2千5
eddiem249 發表於 29-12-2021 11:37 AM

所以我諗住攞貨後就賣番出去算喇
eddiem249 發表於 29-12-2021 11:37 AM

千值練有地台。只要 SRX 企到唔腳軟就得。
Vince 發表於 29-12-2021 11:47 AM
千值練有地台。只要 SRX 企到唔腳軟就得。

地台係配有支架, 千值都知自己腳位設計有問題

話說講起SMP嘅膠料強韌程度,尋日我拎番好耐冇掂過嘅電童凰牙出嚟,就發覺大腿左右旋轉同平舉都異常地鬆,明明記得之前唔係咁...一睇,原來四組(8個)關節圈圈都爆晒

竟然咁快有事  發表於 29-12-2021 08:03 PM
紫月葵 發表於 29-12-2021 02:07 PM
話說講起SMP嘅膠料強韌程度,尋日我拎番好耐冇掂過嘅電童凰牙出嚟,就發覺大腿左右旋轉同平舉都異常地鬆 ...

迫爆左?
紫月葵 發表於 29-12-2021 02:07 PM
話說講起SMP嘅膠料強韌程度,尋日我拎番好耐冇掂過嘅電童凰牙出嚟,就發覺大腿左右旋轉同平舉都異常地鬆 ...

咁SRX咪重大獲.......入唔入好?? 千值真係冇錢買