Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 【千值練】真三一萬能俠黑三一公佈!

百鬼咁夜行 發表於 7-7-2018 10:17 AM
師兄放心,其實什麼補件也不需要。

問題其實是連接腰的關節比連接胸的關節鬆,反過來說,是連接胸的關節 ...

有心人!{:1_377:}

無入,但謝分享!:64:
紫月葵 發表於 8-7-2018 06:55 PM
如果會出埋2號3號就真係有滿足感,最怕又係嗰d永世得1號,然後就冇然後
啦 ...

如果出埋二丶三號,我一定買。EX合金出的時候已經好期待有齊一套真三一。
A12 發表於 8-7-2018 07:35 PM
如果出埋二丶三號,我一定買。EX合金出的時候已經好期待有齊一套真三一。 ...

呢嗰真係好多三一fans既願望
「RIOBOT 真三一萬能俠1 黑色版」
已經於2018年7月2日開始接受預訂了!!
海外限量1,200隻,當中香港地區限量300隻。

咁樣講係咪話只有 1500 隻發售? 咁點解會又街舖接單平過千值殿賣呢?{:1_215:}
草根雜品 發表於 8-7-2018 10:59 PM
「RIOBOT 真三一萬能俠1 黑色版」
已經於2018年7月2日開始接受預訂了!!
海外限量1,200隻,當中香港地區限 ...

超獸上次好似都有類次問題,最後唔止這數。
三一萬能俠已經唔係我既年代, 但係玩機戰既時候接觸過, 又真係幾型, 尤其係魔神帝皇,同真三一
但呢隻黑色版真三一又覺得幾型,所以想問下各位意見
而家睇緊玩具TV講解真三一條片,一講到D上色真係..:72:
口裡說不,身體卻很 .... :DD

from: 千值練 fb。

【限量版截單消息】
由於「RIOBOT 真三一萬能俠1 黑色版」香港地區訂單數量已到達限量的300隻,兆萬店千值殿立即截單。
而D4網店亦會即時起不再接受送往香港地區的訂單。多謝支持!
扣減香港的300隻,其他海外地區限量900隻,客人仍然可以在截單日或到達限量數前於D4網店繼續下單。
所有D4網店的訂單將於7月26日(ACG前一天),即比日本及其他玩具店提早約2個月優先發貨。

利申: 買左原色又甩過腰既路過 ... {:1_217:}
Vince 發表於 9-7-2018 05:58 PM
口裡說不,身體卻很 ....

from: 千值練 fb。

「D4網店亦會即時起不再接受送往香港地區的訂單。多謝支持!
扣減香港的300隻,其他海外地區限量900隻,客人仍然可以在截單日或到達限量數前於D4網店繼續下單。」

即係比訂定唔比訂?定最後一句係比台灣人睇?利申:首日已訂

本來仲心思思去唔去訂, Very Good! 慳返!{:1_377:}

三缺一就三缺一啦, 反正世事常有!:ar:

頭果1200隻賣哂會有大貨出吧?
千值殿300滿先截D4網,代表香港一定超過300隻,另外店舖開訂嗰啲係9月貨⋯⋯D4同千值殿訂嘅都係月尾發貨,咁9月貨即係唔係1200內啦,咁限乜Q1200呀,正確啲講即係7月出貨嘅先係1200限定,9月貨是無限的⋯⋯
我估紅色係原膠色,黑色照計都係差唔多
genesicgaogaiga 發表於 7-7-2018 02:10 AM
I missed your post , can u share your way again????

我個方法係無做打磨同一切可以還原, 但好核突,
原POST係怨婦THREAD內, 我已DELETE。得番另一個FORUM LINK, 所以只可以PM俾GGGG版主你。

師兄, 我都揾唔到你紙巾療法, 可唔可以PM埋我?謝謝!  發表於 10-7-2018 07:20 AM
且不管限定數量,至少從現在店家新品販售千值練的狀況來看,它的成績應該是差以前很多啊。