Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 【千值練】真三一萬能俠黑三一公佈!

正牌黑三一本來應該係元祖三一改出嚟, 就係唔知幾時啲廠咁鐘意用真三一改版.....
lukyuet 發表於 29-6-2018 01:30 AM
果然同EX合金一樣行條死路,加披肩,加斗篷、加隻爪、大斧,變黑真三一。 ...

加全身噴油,改善腹關節,冇買原色版本的CHlNG,都應該有興趣。

不過,我還是希望千記出之前展示過的三一多啲。
所以黑9人憎就係買左無耐就出隻新顏色同改良版之類
老實人 發表於 1-7-2018 04:05 PM
所以黑9人憎就係買左無耐就出隻新顏色同改良版之類

話左同EX一樣死法,玩家只會慢慢放棄呢間公司。

RIOBOT 真三一萬能俠1 黑色版 ~ ACG2018 幾會先行發貨

數量:海外限量1,200隻,當中香港地區限量300隻。
預訂時間:7月2日(今天)下午2時至7月22日晚上9時(香港時間)或額滿為止
【千值殿預訂】
■ 會場取貨預訂價:HK$2,350
(須於7月27日至7月31日憑預訂正單到會場千值練C16展位取貨)
■ 門市取貨預訂價:HK$2,400
(須於7月27日至7月31日憑預訂正單到兆萬店千值殿取貨)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
型過原色好多
千值三一見過鬼都怕黒,幾型都必定passpasspass
AmiAmi都有得訂!
同想像中差太遠⋯⋯有點失望⋯⋯
冇野呀? 真係改個色、改少少件就當係黑真三一呀? 重點係果條圍巾個質感想點? 一d都唔似囉, 黑背景都仲呃到下人, 白背景下就真係一塊好唔靚既膠放喺條頸度...
又同一年即出改色!又沒有說明腰關節有沒有改善⋯⋯
沒說明改腰的話,有愛也不買了
冇野嘛,改色都咁多人排隊訂{:1_236:}
不過這左右手臂的刀,在黑真三一上面是不是這刀也要改呢? 應該和原色是不同大小的刀吧?:44:
我反而覺得圍巾幾特別,有種幽靈既感覺,不過整體完全唔吸引,原色靚好多