Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 【千值練】真三一萬能俠黑三一公佈!

............成廿三條金魚.  =.=
追風 發表於 2-7-2018 02:08 PM
沒說明改腰的話,有愛也不買了

講明會改腰就自認初版設計有問題而又放棄照顧買咗初版的客人, 咁對買咗初版果班簡直係被水, 以後叫啲人點敢買佢哋啲新玩具?
k_dash 發表於 3-7-2018 09:17 AM
講明會改腰就自認初版設計有問題而又放棄照顧買咗初版的客人, 咁對買咗初版果班簡直係被水, 以後叫啲人點 ...

肯改表示肯正視問題,改正問題,這是好的,有乜問題??
Lau 發表於 3-7-2018 09:20 AM
肯改表示肯正視問題,改正問題,這是好的,有乜問題??

重點係佢無去理買咗初版果班人, 隔離台EX合金都成日出事, 但人哋至少會肯做足售後服務, 你千記收人咁貴, 但買第一版果班好似買beta ver幫你去試問題, 發現問題之後改色+暗中改良出過隻就當無事, 咁叫你點會有信心同你訂初版貨?
唔改有咩問題?bamdie唔係咁咩?佢都係過唔知幾多年先出ver 2.0或者renewal版,純改色既都係一樣冇任何改良,當初買初版邊會有人知有咩缺陷?買得黎玩就要接受架啦,呢點根本間間廠都係咁,冇話收貴d就會公平d既
k_dash 發表於 3-7-2018 09:34 AM
重點係佢無去理買咗初版果班人, 隔離台EX合金都成日出事, 但人哋至少會肯做足售後服務, 你千記收人咁貴,  ...

你好似唔明我講乜咁...

咁唔通唔改,照舊有問題,又算對得住玩家咩??

算我都唔明你個套...
剩係當年隻SR勇者王,初版股關節鬆到PK,第二版就改良返緊左,咁唔通又拎隻初版去!bamdie咩?
Lau 發表於 3-7-2018 10:13 AM
你好似唔明我講乜咁...

咁唔通唔改,照舊有問題,又算對得住玩家咩??

我無唔明白你講乜, 我重點唔係佢會唔會改, 而係佢點處理問題, 產品有事會出改良方案係OK, 只係對買初版班朋友來講就sad啲
CPY_2001 發表於 3-7-2018 02:15 AM
我反而覺得圍巾幾特別,有種幽靈既感覺,不過整體完全唔吸引,原色靚好多 ...

其實是不是應該在設定上有些不同呢? 而不是加對爪,加條圍巾,變黑色就算。
留意返 ... 有鋪開訂 $ 22xx ... 但 早買早享受 ... 大家自已選擇 la。
k_dash 發表於 3-7-2018 09:34 AM
重點係佢無去理買咗初版果班人, 隔離台EX合金都成日出事, 但人哋至少會肯做足售後服務, 你千記收人咁貴,  ...

台灣都自製到條腰既金屬改件,千計無理由做唔到。
兩牛既玩具,免費補番個細零件都好合理
zerokit 發表於 3-7-2018 10:11 AM
唔改有咩問題?bamdie唔係咁咩?佢都係過唔知幾多年先出ver 2.0或者renewal版,純改色既都係一樣冇任何改良 ...

Kit兄!如果有問題既野無可能硬食!當你買部遊戲機返屋企部機散熱器唔著,但又玩到!無理由重要硬食!點都攞去攪攪一樣
老實人 發表於 3-7-2018 01:31 PM
Kit兄!如果有問題既野無可能硬食!當你買部遊戲機返屋企部機散熱器唔著,但又玩到!無理由重要硬食!點 ...

舉例子唔太一樣...依家千記係會有售後服務幫你整番,只係唔會同你成個parts換成金屬...
正如遊戲機最多都係裝番個新散熱器俾你, 唔會幫你upgrade到變左做水冷散熱...
那麼貴的玩具,卻一直出事,但至少還有售後服務,這點我還能接受;但斷腰、原色的問題如果還是一樣的話,至少我是不會再購買它的產品了。換言之,這家最近出的玩具,我幾乎都不會再購買了。等以後吧:38:

呢隻真三一外形係好,但係個design真係麻麻。

上身雖然標榜高可動,但只限向前向後。如果轉左轉右,轉多幾次一定會甩出黎。

除左咁,今日仲發現腳眼的灰銀膠件只係用膠水將三件膠件組合在一齊,一用錯力三件膠件又係會散晒,又要自己用膠水搞番掂。 兩千幾銀買盒原膠色既成品野,相信大家都會要求高d.

不過千值練既別色或者會好似超獸咁會作出局部的改善,但最好都係睇實物,最安全。