Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

Dr.AL 發表於 5-10-2015 04:06 PM
我相反 ,  而家主力 12" , 因為面相行先 , 另外合金 shf 乜都有玩 ...........
Prime 1  隻Arkham Knigh ...

Robocop 係咪1/4 , enterbay?

你唔洗再 PM 我 , 我已經 block 左你 , 阿收藏家
[quote]孫行者 發表於 5-10-2015 12:03 PM
我從來唔講品味,只講收藏,你講品味就唔會入SOAP Studio果部啦 品味[/quo
Dr.AL 發表於 5-10-2015 05:03 PM
你唔洗再 PM 我 , 我已經 block 左你 , 阿收藏家

OK明白晒!!,你上次先話你自己唔會block人,以後我發o既帖唔歡迎你o地三個,最好唔好禁入黎睇,我唔會再同你o地三個分享任何o野,好自為知啦~:78:
你三個arde2046 , bbq1120 , Dr.AL我都已經block晒,答你o地簡直晒我時間,成班係度不停咁夾埋作故仔屈人買老翻,踩低人黎抬高自己,分享埋晒o的副廠垃圾櫃

你隻乸見到你都好慚愧,佢唔出聲咋!,鐘意o的Figure仲多過鐘意佢,:x簡直係笑柄~
孫行者 發表於 5-10-2015 08:07 PM
OK明白晒!!,你上次先話你自己唔會block人,以後我發o既帖唔歡迎你o地三個,最好唔好禁入黎睇,我唔會 ...

大佬,你 send D PM 同我講你同屋企人嘈,關我鬼事咩? 不如打去D輔導熱線喇,點可以唔 block 你呀?:38:

你果D咁核突嘅收藏真係唔使同我地分享,多謝哂! :64:

仲有,我同屋企人感情好好,唔會三日唔埋兩日炒大鑊,多謝關心:78:,你都係諗下點樣同屋企人改善關係吧啦!:p

Dr.AL 發表於 5-10-2015 04:06 PM
我相反 ,  而家主力 12" , 因為面相行先 , 另外合金 shf 乜都有玩 ...........
Prime 1  隻Arkham Knigh ...

主要的1/4收藏, 其餘多是6吋figure(無影到)~

jeffloh 發表於 5-10-2015 09:54 PM
主要的1/4收藏, 其餘多是6吋figure(無影到)~

師兄隻EB  Batman 不妨墊胸同膊頭,我都係用D紗布摺埋攝入去墊厚D個胸同膊頭,大隻D,原裝太單薄

孫行者 發表於 5-10-2015 08:07 PM
OK明白晒!!,你上次先話你自己唔會block人,以後我發o既帖唔歡迎你o地三個,最好唔好禁入黎睇,我唔會 ...

哈哈哈.......真係笑死我......
1) 買老翻
2) 踩低人黎抬高自己
3) 分享埋晒o的副廠垃圾櫃 (仲有爛牆垃圾屋)

全部都係講緊你(孫行者/積克船長)自己喎...........癲佬, 快D食藥啦!
Dr.AL 發表於 5-10-2015 08:53 PM
大佬,你 send D PM 同我講你同屋企人嘈,關我鬼事咩? 不如打去D輔導熱線喇,點可以唔 block 你呀? ...

DR.AL兄,無錯你係唔會BLOCK(人),你只係BLOCK左件連做人基本既尊嚴都放棄的垃圾.:38:
其實佢應該真係無乜朋友,連呢D都要同你分享,可想而知佢內心有幾自閉呢...:69:
其實玩具平有平玩,貴有貴玩,無咁多錢就玩小D,無人會笑佢,:67:
做人最慘唔係人窮,係心窮,心窮就要吹水,講一個又一個既大話,講到前後矛盾,:50:
先話自己架車爛,但又講全新賣比人,
又話自己係BATMAN死忠,出乜都買,但又唔買SOAP架1/12
又話SOAP架車唔跟原設,但自己比人睇到佢儲果D又有火箭又大炮,都係唔跟原設
又話威龍有幾好,但又比唔到實物有幾好既証據(算啦,係人都知乜事)
又話人地買SOAP無品味,但又話依家15/16想買.
又話自己儲最好最靚既BATMAN,但又只有俾人睇到舊醜到核爆既大膠
又死話自己唔係積X船長,但轉頭又認.
又講D(收藏)頂天花,但又唔影比你地睇,係咪因為佢樓底矮呀?
其實佢影唔影D(收藏)出來,跟本無所謂,各位每踢爆佢一次,佢就會再講一個新既大話,沒完沒了...:70:
不過真係要俾面DICK大同德哥,唔好再回佢啦,比到TD既大家知乜事就算了,由佢自HIGH啦...:75:
Dr.AL 發表於 5-10-2015 10:05 PM
師兄隻EB  Batman 不妨墊胸同膊頭,我都係用D紗布摺埋攝入去墊厚D個胸同膊頭,大隻D,原裝太單薄

我怕整爛唔敢攪呀. 不過講真我喜歡EB隻1/4多過HT. HT足足等了15個月, 拎貨時其實都無晒mood, 所以一張相都無影
jeffloh 發表於 6-10-2015 12:45 AM
我怕整爛唔敢攪呀. 不過講真我喜歡EB隻1/4多過HT. HT足足等了15個月, 拎貨時其實都無晒mood, 所以一張相 ...

係呢師兄你有無訂NECA果隻1/4 BATMAN BEGINS舊Suit?

EB果隻1/4我都幾鐘意,因為個BATMAN頭似足電影真人版個BATMAN
arde2046 發表於 5-10-2015 11:25 PM
哈哈哈.......真係笑死我......
1) 買老翻
2) 踩低人黎抬高自己

好心你積o下 o的口德啦成日係玩具日報亂up廿四,同埋我只係講埋最後哩次,我並無任何副廠o野,醬爆師兄佢就大把,:x成櫃都係
jeffloh 發表於 6-10-2015 12:45 AM
我怕整爛唔敢攪呀. 不過講真我喜歡EB隻1/4多過HT. HT足足等了15個月, 拎貨時其實都無晒mood, 所以一張相 ...

唔使怕,我無MAX大咁勁,除左件衫,我就咁係個領口位攝入去已經好好多,件衫有彈性,ok 架
孫行者 發表於 6-10-2015 03:07 AM
好心你積o下 o的口德啦成日係玩具日報亂up廿四,同埋我只係講埋最後哩次,我並無任何副廠o野,醬爆師兄佢 ...

井底之蛙,連HT個 bat armory 同 bat signal 都唔識:50:,以為係副廠同 soap 出品,你識鬼分正廠雜廠咩?:34:

你唔係話有EB隻1/4架咩? 乜原來無架?:58:

你D無見識嘅都唔知架喇,其中有個忍者大師同Alfred 係 韓國 Denny Kim 嘅 Iminime 出品,淨頭雕連運費都百幾蚊美金,貴過你教人買老翻自組呀!{:1_374:}
bbq1120 發表於 6-10-2015 12:15 AM
DR.AL兄,無錯你係唔會BLOCK(人),你只係BLOCK左件連做人基本既尊嚴都放棄的垃圾.
其實佢應該真係無乜 ...

師兄講得好啱,玩玩具豐儉由人,TD呢度D人唔會隨便笑人,但呢隻大話精真係例外,對佢好D都唔得!:53:

不過真係要同Dick 大,德哥佢地講句唔好意思!:64: