Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

就算有齊所有電影data同所謂"跟足"電影設定吾等如就係最好最靚.....

因為係要縮細,能否100%跟得足,當中係關乎能力問題

正如我都可以話我"跟足"蒙娜麗沙幅畫來畫,有曬data follow...甘吾等於我一定畫到幅一模一樣的縮細版出來

依架每架都跟吾足,但係跟吾足的情況上我覺得D記係最嚴重因係外形吾靚吾似....

其實再講甚麼跟足係冇意思.......

當年 田宮俊作  (田宮社長) 為左要做架準確像真的保時捷,成架真車買左返來逐件拆開........你有齊電影data...好巴閉咩? 算吧啦.....

takeshi 發表於 7-10-2015 05:32 PM
就算有齊所有電影data同所謂"跟足"電影設定吾等如就係最好最靚.....

因為係要縮細,能否100%跟得足, ...

我承認 我出言踩人哋部SOAP先,所謂先撩者賤 我自己都明白..

所以部Dragon 1/9就反被成為淺踏 / 反對嘅對象,我理解,如果唔係我踩人哋先,人哋又點會踩返我轉頭,我知錯嫁啦..
:64:
Dr.AL 發表於 7-10-2015 05:10 PM
人地 Soap 係 sell 緊佢地既 Soap Reactor , 一個供電俾 8 樣野 , 除左 Bat-signal 之外仲有其他 HT 同  ...

咁你不如直接話我未去過笑慢好過啦:76:
啱啱睇到,原來係設計者之一,唔怪得係咁抬喇

[quote]仇笑痴
仇笑痴 發表於 7-10-2015 07:13 PM
啱啱睇到,原來係設計者之一,唔怪得係咁抬喇

唔怪得咁 hard sell 喇!:34:

唔知邊個人收到風,有位仁兄叫阿倫,個 fb 名  HK PF,自稱 「警車嘅收藏家」,post D野又同孫行者師兄D野一樣,可能孫兄D野俾人盜用喎……{:1_374:}

師兄,你好似post 呢度D留言全部有問題
Dr.AL 發表於 7-10-2015 08:26 PM
唔怪得咁 hard sell 喇!

設計者之一, 不會吧………
mushroom 發表於 7-10-2015 08:55 PM
設計者之一, 不會吧………

一般人唔會著重於細節,只著重於有無LED燈方面,我之所以選擇D記果部,係因為我基於細節果方面考慮而作出決定:36:
孫行者 發表於 7-10-2015 09:03 PM
一般人唔會著重於細節,只著重於有無LED燈方面,我之所以選擇D記果部,係因為我基於細節果方面考慮而作出決 ...

俾人踢爆仲9唔搭8,阿設計者{:1_374:}{:1_374:}{:1_374:}
Dr.AL 發表於 7-10-2015 09:05 PM
俾人踢爆仲9唔搭8,阿設計者

我踩間廠,:blame:你就係度踩緊人:53:

:angry::*
孫行者 發表於 7-10-2015 09:10 PM
我踩間廠,你就係度踩緊人

大話精,原來你有份設計架車,唔怪得咁肉酸:he:,見你玩D乜都知:x
Dr.AL 發表於 7-10-2015 09:14 PM
大話精,原來你有份設計架車,唔怪得咁肉酸,見你玩D乜都知

我乜都儲,唔計蝙蝠俠,其餘又儲西遊記,街霸,三國Figure,積木,模型車等等..玩得好雜吓:(
孫行者 發表於 7-10-2015 06:36 PM
我承認 我出言踩人哋部SOAP先,所謂先撩者賤 我自己都明白..

所以部Dragon 1/9就反被成為淺踏 /  ...

好心你啦,D甘ge回覆, 你吾係以為仲有人睇吾明你想做乜而信你下wa?

成為反對的對象係你個人的品格...

Dr.AL 發表於 7-10-2015 09:14 PM
大話精,原來你有份設計架車,唔怪得咁肉酸,見你玩D乜都知

我吾信佢有份設計(佢話跟足設定做嘛...何來有設計..:p)....

但如果係真有份做...我明點解架車落得如此下場.......