Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

啱啦~ 貼多啲哩類嘅圖,等我可以舉報你係廣告垃圾:p

D收藏正到呢 ……….:Q

仲要配合埋床單 , 帶出一份漫不經意既浪漫 ………:p..

Dr.AL 發表於 5-10-2015 12:31 PM
Chrome回覆成日唔見左一部份內容 x2

好心提吓你 係手機用Chrome上玩具日報打口語化嘅字,哩度多數出唔到,因為係TD嘅漏洞!!
Dr.AL 發表於 5-10-2015 12:34 PM
D收藏正到呢 ……….

仲要配合埋床單 , 帶出一份漫不經意既浪漫 ………..

唔通你屋企果張床係唔鋪床單嘅 :@

放且張床單又唔係我揀/買嘅,你真係身在福中不知福:42:

我又唔覺啲收藏正喎,正所謂"鹹魚青菜,各有所愛"{:1_211:}
你都唔知FB上面啲谷幾多人係度討論緊你哋arde2046 , bbq1120 , Dr.AL三個做埋啲好無聊嘅嘢:p

我起碼唔會無聊到貼人哋啲相出黎踩先~
Dr.AL 發表於 5-10-2015 12:34 PM
D收藏正到呢 ……….

仲要配合埋床單 , 帶出一份漫不經意既浪漫 ………..

板間房?{:1_237:}........幅牆爛成咁......哎呀~~~~~{:1_236:}

算啦,你都放棄尊嚴,我重點會話你吖,你話你有乜就有乜啦...:38:
我就唔會厚顏話自己有幾多架法拉利,林寶堅尼,但又唔會影比你睇,要睇就上YOUTUBE或陳列室呢D細路都呃唔到既大話,:69:
其實為大家好,都係放棄回佢啦,同個(佢以為自己係正常)既人講來都係晒氣,反正TD既各C兄都有眼睇,知道發生緊乜野事,就由佢自己繼續落去啦...:34:
arde2046 發表於 5-10-2015 01:00 PM
板間房?........幅牆爛成咁......哎呀~~~~~

係居屋房間,幅牆原本貼o左張牆紙,以前細個唔生性meet爛晒:(
Dr.AL 發表於 5-10-2015 11:33 AM
我同你心態一樣 , 買就應該唔會鍾意 (除非實物原來好正) , 睇下人地件野係點都好 ………. 講真 , 點瘋狂都 ...

我連1:6都已經無咩點玩, 因為一來等太耐先有貨, 二來display得太多我覺得會好眼花, 所以都係玩返6吋figure多. 其實錢一定俾得起, 就算SOAP都係6千蚊. 不過我比較喜歡人多過車~ 加上我可能會買prime 1 studio的 arkham knight 1/3 batman 或是 batmobile, 所以預留定d空間先~
bbq1120 發表於 5-10-2015 01:07 PM
算啦,你都放棄尊嚴,我重點會話你吖,你話你有乜就有乜啦...
我就唔會厚顏話自己有幾多架法拉利, ...

哩條路都係要繼續行落去嫁啦,又唔係叫你買/儲,我儲咋ma,大家各有各買,各有各分享o既姐,你自己唔like可以無視我嫁喎~

我大把BATMAN Post等住要發,你可以唔睇,又無人逼你~
jeffloh 發表於 5-10-2015 01:38 PM
我連1:6都已經無咩點玩, 因為一來等太耐先有貨, 二來display得太多我覺得會好眼花, 所以都係玩返6吋figur ...

SOAP E+ 5牛樓下,包埋夜行裝,限定扣帶,地台/Figure

真係有考慮過入唔入~
bbq1120 發表於 5-10-2015 01:07 PM
算啦,你都放棄尊嚴,我重點會話你吖,你話你有乜就有乜啦...
我就唔會厚顏話自己有幾多架法拉利, ...

師兄無錯 , 佢真係癲得好緊要   :Q
jeffloh 發表於 5-10-2015 01:38 PM
我連1:6都已經無咩點玩, 因為一來等太耐先有貨, 二來display得太多我覺得會好眼花, 所以都係玩返6吋figur ...

我相反 ,  而家主力 12" , 因為面相行先 , 另外合金 shf 乜都有玩 ...........
Prime 1  隻Arkham Knight 係好正 {:1_377:}

我買左 Neca 隻 1/4 Batman Arkham Knight , 性價比超高 , 師兄有無入?

Dr.AL 發表於 5-10-2015 04:06 PM
我相反 ,  而家主力 12" , 因為面相行先 , 另外合金 shf 乜都有玩 ...........
Prime 1  隻Arkham Knigh ...

有呀, 我都有開post share嫁~~
今晚等我post張幾隻1/4 的大合照~~

Prime 1 真係好靚, 不過佢AO都會出, 如果買晒都幾大煲!!