Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

如果真係"Dragon威龍"出錢請呢D咁o既低質素的人去幫佢地去四圍hardsell, 真係食得屎...........:x........完完全全成為反效果!!!

只要你隨隨便便係google search "dragon威龍 batman 開箱", 就會見到某小學雞幾努力去四圍hardsell...........不過可能佢又會用"我鐘意四圍去分享, 唔得呀!"呢類藉口~~~~~~:x

Dr.AL 發表於 18-9-2015 10:48 AM
條友一個大話冚一個大話,越作越低B,講過乜都唔記得,但又好記得買 pop toys  西裝襯老翻頭 : ...

首先,我要響呢到同畜生/垃圾/智障說聲對唔住,
因為我用呢D比喻來形容佢係不敬既,
畜生係唔會呃人
垃圾都可以再做
智障心地好純潔
反觀呢條蛋散船長,自己講既大話都講唔通,(真係世上只有媽媽好..)
重要搵自己個老母出來過橋?
咁佢記得自己係蛋散船長未呀?
記住答晒我之前問既野啦,唔好只問一條!!!
arde2046 發表於 18-9-2015 12:16 PM
如果真係"Dragon威龍"出錢請呢D咁o既低質素的人去幫佢地去四圍hardsell, 真係食得屎................... ...

人在做,天在看,天網灰灰,做過乜衰野係走唔甩架,實頭船長/飛苦/黑夜豬頭,你自己收皮啦!!!:blame:
懶到D style 同字體都唔轉學人玩分身,以為無人知,真係蠢到無朋友……:x
Dr.AL 發表於 18-9-2015 12:37 PM
懶到D style 同字體都唔轉學人玩分身,以為無人知,真係蠢到無朋友……

我又唔信你哋只會係玩具日報度分享玩具,網絡上咁多討論玩具嘅討論區/論壇/谷,係人都會係唔同地方分享自己嘅收藏/玩具~:78:
arde2046 發表於 18-9-2015 12:16 PM
如果真係"Dragon威龍"出錢請呢D咁o既低質素的人去幫佢地去四圍hardsell, 真係食得屎................... ...

我就係突登用埋同一幅Icon方便各位認到係我,再講一個小學雞係絕對無能力買得起Dragon部TUMBLER,你咁得閒四周圍search我啲Post真係辛苦晒你~:64:

我好懷疑究竟你係咪無業嫁?咁得閒嘅你
{:1_236:}

[quote]孫行者 發表於 18-9-2015 12:40 PM
我又唔信你哋只會係玩具日報度分享玩具,網絡上咁多討論玩具
咁你真係叫人玩老番比BAN果條(積克船長)啦!:blame:
又話唔記得?又要搵老母出來.:ar:
你有老人痴呆呀?:74:
其實孫行者你幾時先肯post100% 跟足原廠既 tumbler 我等得好苦T_T
bbq1120 發表於 18-9-2015 12:47 PM
[quote]孫行者 發表於 18-9-2015 12:40 PM
我又唔信你哋只會係玩具日報度分享玩具,網絡上咁多討論玩 ...

我認果時係分享雜廠嘢已經得到應得嘅懲罰,見過鬼仲唔怕黑咩,正所謂人誰無過~我以後都唔會再做同樣嘅錯誤,不過我會繼續去分析同做比較:67:
killerkat 發表於 18-9-2015 01:02 PM
其實孫行者你幾時先肯post100% 跟足原廠既 tumbler 我等得好苦T_T

又唔可以話100%,最多可以講9成,已經有幾位師兄又話甲版邊位三文治咁厚,又話軚紋錯,其餘幾個又話鈴中間係銀色,又話外圍啱入面錯等等~

我知 我係講人哋廠部TUMBLER點樣點樣做錯唔啱在先,E+比人話返轉頭好正常,先撩者賤,我抵死OK?
:64:

我無心辣著人,都係果句純粹做分析/比較而已,Hard乜鬼嘢Sell,從設計外型上一眼就已經可以睇得出邊一部有漏洞,睇頭轆/鈴已經可以辨別得到,其次係倉門等等,Cam唔講~
[quote]

[quote]孫行者 發表於 18-9-2015 01:15 PM
我認果時係分享雜廠嘢已經得到應得

(至於我所講既原著只局限於TUMBLER之間,唔汲及任何BATMAN Figure)
嘩!真係周官放火,咁你不如只比較1/9?
你搵架1/9同1/12比例又得?我地揾BATMAN比較就唔得?呢個係乜野世界呀?你係宇宙中心呀?

(你不停係咁Copy我啲嘢,夾埋3個係度砌我,我當然禁反對,唔通禁支持你?)
我COPY你講既野,係怕一陣你又話無話過,費時你又唔記得.
咁我有乜地方砌過你?你話我知,我一定答返你.
但你先答我問既問題,

你又話(邊個話我玩老翻?,我只買正版嘢,咪亂砌我生豬肉好喎)
依家又話(我認果時係分享雜廠嘢已經得到應得既懲罰)
咁係咪Dr.AL砌你生豬肉先?係我幫你同DICK大投訴...
唔係你就同Dr.AL道歉...

又講(正所謂人誰無過~我以後都唔會再做同樣既錯誤)
但係你轉個頭又賣爛玩具呃人WO,你點改過呀?
呢頭偷野比人拉,放完出來話改過,又去強姦,點信你呀?

之前唔係話我屈你咩 ? :blame:  而家終於認喇? :p

[quote]
Dr.AL 發表於 18-9-2015 01:44 PM
之前唔係話我屈你咩 ?   而家終於認喇?

我想講,我無買過老翻嘢,只係分享過,後尾得到應得嘅懲罰
明明講緊兩廠部TUMBLER,做乜走去講返舊時啲嘢?
:*