Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

mushroom 發表於 16-9-2015 06:24 PM
之前DC 有出過 tumbler statue

我個post咪講o左 " 我覺得之前DC出過一款唔錯的, 不過就似statue....."lor??

定係有出過另一款?
jeffloh 發表於 17-9-2015 09:40 AM
我個post咪講o左 " 我覺得之前DC出過一款唔錯的, 不過就似statue....."lor??

定係有出過另一款?

:49:

昨晚眼瞓睇唔清楚, 就係你講那隻, 仲要有2隻 色。
孫行者 發表於 17-9-2015 12:03 AM
收藏得BATMAN就預o左哩條路係會無止境咁一直行落去,非三言兩語可以動搖到我,低B,玩具?我一直儲開3.75, ...

亞死忠,你之前埋好鍾意見到我回覆就追住覆我架?
你開親POST或回覆都成日短訊我,唔知以為你想溝我一齊HE.HE...
點解今次我真係問你野你又唔敢答我呢?
我問你既問題真係咁難答?會今你好難堪同落唔到台?
定係因為你自己問同答都自相矛盾,答我唔到,所以只可以(彈)我而唔敢答先?
你放心,你響TD出晒名架啦,你以後出POST同回覆都會大把(粉絲)回你了
你唔開心既,可以同DICK大投訴,話你因為打手模式回覆DICK大既POST,
用找錯處既方法去踩SOAP,而推廣Dragon,令TD既會員不滿,
其他會員回覆你時,唔合你心意,你就搵佢舊POST,係咁按(彈)報仇,
你叫DICK做野啦,BAN晒你唔岩心意既人,學特首做下土皇帝啦!!!
孫行者 發表於 14-9-2015 09:24 PM
我駛o左3牛5入o左HT果Set MMS 236
我鼓吹買老翻 Bruce Wayne 頭自組 Bat Armory 西裝版?咁你應該認錯人 ...

http://forum.pantoy.com/forum.ph ... 43181&extra=&page=1

老翻大王 "積克船長" , 有晒証據喇 , 無得唔認喇 ? :x

jeffloh 發表於 16-9-2015 04:12 PM
我覺得Maize始終偏細架, 睇唔到太多detail. 如果只用作display, 我覺得之前DC出過一款唔錯的,  不過就似s ...

師兄有無買呢袈 ?

Dr.AL 發表於 17-9-2015 11:40 AM
師兄有無買呢袈 ?

有呀, 上年上matty訂再寄回香港的~~有次有朋友的小朋友來參觀我俾佢地玩~XD

依家有另一款都係matty出不過無聲同唔可以變形(不過平好多)

有花生食@@  推下先
Dr.AL 發表於 17-9-2015 10:38 AM
http://forum.pantoy.com/forum.ph ... 43181&extra=&page=1

老翻大王 "積克船長" , 有晒証據喇 , 無 ...

講唔贏我就屈我買老翻,犀利~{:1_377:}
arde2046 發表於 17-9-2015 09:30 AM
.............低B唔係指玩玩具的人, 亦唔係指玩BATMAN的人, 亦唔係指玩3.75, 4~18" OR 31" Batman的人... ...

我滿口歪理?唔該你睇吓134樓個回覆先再講啦,{:1_374:}連佢自己都話有錯漏啦

淨係一尾識話我,人哋無錯一定係啱晒嘅?你咁犀利點解你淨係出得果兩個主題?,我以前最高峰時期出過2百幾個全題~ 全部都係我啲收藏黎
:67:

[quote]孫行者 發表於 17-9-2015 09:49 PM
我滿口歪理?唔該你睇

咁叻叻豬做乜唔答我既問題呀?
我唔怕麻煩架,我再重複問多次,怕你話睇唔到...
1.你話(我只係入咗兩部,一部賣咗比哩度o的師兄,另一部自己收藏~)
咁另一部可以開來影比我地睇嗎?
2.請不要叫大家(你自己行落廣華街睇實物o羅,又或者上YouTube睇片)
因為你講過(揾日放假得閒,再影多啲威龍部TUMBLER)希望你有口齒...
3.你話(識得我o既人都知我係專門收藏開BATMAN o野,次次講親都係蝙蝠俠,因為我係死忠黎!)
如果真係死忠,呢架SOAP 1/12你應該都收藏埋,因為(嚴格黎講我買黎最主要係用作收藏用,與質數無關)
4.你個人係好有宗旨(唔係錢銀個問題,始終錯o左就係錯o左,過唔到自己果關)
(我從來都對事唔對人,SOAP係做得好o既我一定支持)咁你分享果隻大膠BATMAN既細節設定有無問題?
如無(下話無問題,咁就真係枉你買咗咁多BATMAN o野竟然連細節,設定方面都無留意過,配服配服)
如有(但係眼睛雪亮o既人都唔會想去買一隻做錯設定o既BATMAN掛…)唔明你宗旨既方向...
5.你重豪氣地講(虛設始終係虛設,除非改返原設,我幾貴都買)(如果SOAP係做得好o既又點會比我踩?真係做得好我一定支持佢撐到底!)
(我認為一個小學雞無可能會買得起一部1/9 TUMBLER)
你咁死忠,又唔計較價錢,點解要放左(其中一部)出去既?屋企無位可以租迷你倉架?
點解要將(你最撐既)威龍1/9蝕住放出去呢?
Nevermind  ..... no one will be interested in the Dragon 1/9 anyway. :ar:   

[quote]孫行者 發表於 17-9-2015 09:49 PM
我滿口歪理?唔該你睇
(我滿口歪理?唔該你睇下134樓個回覆先再講啦,{:1_374:}連佢自己都話有錯漏啦)
無人講過邊架係完美,係得你講威龍架車最好/最似...
(淨係一尾識話我,人哋無錯一定係啱晒既?)
咁人哋無錯唔通係錯既?係我睇錯定你智商有問題呀?
(你咁犀利點解你淨係出得果兩個主題?)
犀唔犀利同開幾多個POST有乜直接關係?願聞其詳...
bbq1120 發表於 17-9-2015 11:02 PM
我滿口歪理?唔該你睇
(我滿口歪理?唔該你睇下134樓個回覆先 ...

咁又唔駛o下o下話人智商o既~我每日係鋪都要招呼o的本地/內地/外國遊客,要入貨,出貨,點貨,送貨同補貨比客人,智商有問題點樣同客人交代?比人炸型都似
算喇....威龍個架對絕大部份人都唔吸引....佢一千都會諗下既...
孫行者 發表於 17-9-2015 11:26 PM
咁又唔駛o下o下話人智商o既~我每日係鋪都要招呼o的本地/內地/外國遊客,要入貨,出貨,點貨,送貨同補貨 ...

你既工作我無興趣想知,
你智力有無問題我地都唔想理!
其實你賣左架TUMBLER都無人理你,
你鍾意買乜BATMAN野都唔關人事,
只係想知問完你既問題,係男人就答大家,
唔敢答就唔好再死撑,唔好再(彈)人POST做埋D小學雞野!:74: