Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

jeffloh 發表於 18-9-2015 02:32 PM
我知道呀. 就算係SOAP員工都無咩所謂啦. 我之前都講, 出post都係為分享自己喜歡的玩具姐, 喜歡是好主觀的 ...

好認同其實咁樣 hard sell 法真係只會令人更加反感 ...........

再者都唔同市場 , 並非直接對手 , 何苦要不停踩低別人抬高自己呢 ? :what:
孫行者 發表於 18-9-2015 02:04 PM
哩個帖只討論部TUMBLER,各位係網絡上無錯係有權自由發表言論/表達唔同意見,不過唔包括一切粗言穢語,辱罵, ...

車同人都係玩具。我之前已經打左比喻 6吋有關節 影響外觀  但會增加可玩性 soap有鏡頭 一樣增加開玩性。我唔明點解人同車要分開講
哩個帖只討論部TUMBLER,各位係網絡上無錯係有權自由發表言論/表達唔同意見,不過唔包括一切粗言穢語,辱罵, ...

呀十頭(你太多分身,唔知點叫你):
(最初買第一部開箱Check貨果時唔夠仔細留意唔到,
返到屋企先發現個車尾有條用黎支撐o既o野斷o左,後尾放上黎玩具日報賣)
(我有單據比埋佢,仲比咗個維修保養Tel比佢)
咁有得換你又重乜要放呢?

情況如我去HOTTOYS買完隻BATMAN,發現隻公仔有問題,明明有保養有得換都唔去,就蝕放左佢
之後再買過隻,正常人會唔會做到咁複雜呢?
定係有人(講大話)呢?真係天知地知你知我唔知啦...
重有,你幾時影架新既威龍TUMBLER比大家睇呀?

你究竟放完架TUMBLER之後,有無入返架?
不如老實D,如果有既,出個開箱文,放埋隻你覺得好靚既BATMAN入去,
影下D BATMAN收藏比大家欣賞下,比我地葡萄下啦,唔該你...
我諗今次佢真係要收皮了 :x
Dr.AL 發表於 18-9-2015 06:15 PM
我諗今次佢真係要收皮了

正常人有錯就要認,打就企定定,你哋偏偏相反:42:
bbq1120 發表於 18-9-2015 05:09 PM
你究竟放完架TUMBLER之後,有無入返架?
不如老實D,如果有既,出個開箱文,放埋隻你覺得好靚既BATMAN入去,
...

果個開箱文已經係我自己果部

叫我影下D BATMAN收藏比大家欣賞下,盞你哋又夾埋一齊扯貓尾係咁彈我個Post咁我咪白費心機?

Dick大個帖我禁咗個讚字,我確實係支持佢嘅,因為佢影相靚所以我禁讚{:1_377:}
我冇開箱,不過有一段40分鐘嘅review……

https://youtu.be/4yUey2mJR1I
rckh 發表於 18-9-2015 08:15 PM
我冇開箱,不過有一段40分鐘嘅review……

https://youtu.be/4yUey2mJR1I

始終覺得發聲好兒童向,放且哩部遙控車又唔落得街地行,只能係屋企個地板行,放落街地死硬,因為會震爛

我諗啲人多數用黎Display多過放落地玩,再講部車嘅LED同地台嘅LED燈又唔會長著,最多都係影相拍片果陣先會著LED燈,長著肯定燒硬~

不過SOAP唯一吸引到我嘅就係佢盞遙控BAT-Signal,早排係動漫會場見識過,:shiny:我對果盞燈好有興趣

早排係動漫會場,我個fd入咗SOAP果部黑色珍藏版TUMBLER連地台及舊Suit BATMAN Figure(唔包夜行裝)
我就入咗Dragon果部TUMBLER連新Suit BATMAN Figure,我舊年都有去Toys Soul個會場,一連三日,去足兩日撐吓場支持一吓
孫行者 發表於 18-9-2015 08:51 PM
不過SOAP唯一吸引到我嘅就係佢盞遙控BAT-Signal,早排係動漫會場見識過,我對果盞燈好有興趣

...

阿收藏家,個 Batsignal 係 Hot Toys Gordan and Robin set 黎架:Q

你唔出聲都唔會顯露到你原來咁無知又無見識:p
Dr.AL 發表於 18-9-2015 09:36 PM
阿收藏家,個 Batsignal 係 Hot Toys Gordan and Robin set 黎架

你唔出聲都唔會顯露到你原來咁無知 ...

我見到SOAP果盞係零舍大盞好多,好明顯唔係1/6 Size黎
孫行者 發表於 18-9-2015 09:57 PM
我見到SOAP果盞係零舍大盞好多,好明顯唔係1/6 Size黎

盏燈係HT嘅,用左 Soap Reactor 一部供電俾8樣野,用 neo sensor 去 control,你真係井底之蛙,都係返去你個威龍井吧啦!:p
孫行者 發表於 18-9-2015 07:01 PM
果個開箱文已經係我自己果部

叫我影下D BATMAN收藏比大家欣賞下,盞你哋又夾埋一齊扯貓尾係咁彈 ...

依家白紙黑字問你,請你影底你話既爛貨事件後,
再買過既威龍TUMBLER比大家睇,唔係之前既開盒文果D相,
因為你話你入左兩部,放左一部爛既比呢到D師兄嗎?
另一部自己收藏,咁如果你無講大話,應該唔難影掛?
我地唔想估你有無(講大話)同(呃其他C兄),費時你話我地砌你啦...
但你刻意回避問題,其實大家都知乜野事...

嗱!口講無憑,我唔似你,我先影自己既BATMAN收藏,唔多,Display都係得呢3隻鐵膽,

Display既BATMAN係DX12,個Bruce Banner頭係我重塗既,獨一無二,D相唔係好似你咁,上網拿當自己開POST...

ARMORY版係為儲而買,唔知我唔買呢盒又可以買幾多隻大膠BATMAN呢?(你條數係咁計架嗎...)

bbq1120 發表於 18-9-2015 11:32 PM
依家白紙黑字問你,請你影底你話既爛貨事件後,
再買過既威龍TUMBLER比大家睇,唔係之前既開盒文果D相,
因 ...

師兄覺得mafex carwoman 點?  我心郁郁, 但又覺得身型怪怪。