Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

獻醜啦,我知我未夠班做Diehard,不過應該入流做Fan呱。。。
我D玩具用黎玩、用黎display,唔係用黎收藏, 有入無出重來唔賣。大家理念如果唔同唔好插我

mushroom 發表於 18-9-2015 11:57 PM
師兄覺得mafex carwoman 點?  我心郁郁, 但又覺得身型怪怪。

計1/12來講算係最靚,先二魚幾,係入得過既...
樓上位師兄睇到我流口水
rckh 發表於 18-9-2015 11:58 PM
獻醜啦,我知我未夠班做Diehard,不過應該入流做Fan呱。。。
我D玩具用黎玩、用黎display,唔係 ...

好勁呀師兄.......你都應該玩o左玩具好多年, right?.....不過見你玩superhero比較多!

Very nice collection !!!{:1_377:}
這支看的我好想買啊! 無奈太貴,沒空間,好可惜!:no:

Very nice, especially your watch collection. :shiny:
我都獻醜分享下部份 Batman 玩具 :77: , 我諗應該都可以叫做Fan卦 .........

仲有 D 未得閒開同放埋一二角未搵到 , 同埋 HT D 大車 ...............

Dr.AL 發表於 21-9-2015 11:49 AM
我都獻醜分享下部份 Batman 玩具  , 我諗應該都可以叫做Fan卦 .........

...

我覺得只要真心喜歡就已經係fans, 同收藏量多少無太大關係的啦~ 我都好喜歡batman 同其他superhero 電影不過玩具(12吋) 我都已經無再買了~

我反而多6吋figure不過都唔知點影相好...
jeffloh 發表於 21-9-2015 11:56 AM
我覺得只要真心喜歡就已經係fans, 同收藏量多少無太大關係的啦~ 我都好喜歡batman 同其他superhero 電影 ...

其實我自從有小朋友之後都幾年未 set 棚影相 ............:49:
我都獻醜分享下部份 Batman 玩具  , 我諗應該都可以叫做Fan卦 .........

...

Holy...Mother...Of...God!!!!
You are True Fans CHING!!!!:46:

...

12吋差唔多隻隻人物都有兩隻,簡直大愛!!!{:1_227:}

...

好堅.....好多正野........多謝分享~~~
Dr.AL 發表於 21-9-2015 12:10 PM
其實我自從有小朋友之後都幾年未 set 棚影相 ............

我完全明白你感受......

所以我就算影都係10分鐘內就攪掂, set好背景就影, 影完即刻收拾...