Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 焦人,,乞人憎,訂後反價(金毛再版gx59)

強帖留名,吾理啦,鬧左先~~~

一個二個大吾透!!食花生就返屋企啦!!

閃~~~~~
keithwu516 發表於 28-5-2014 09:35 PM

自己送上門,你都要除衭!:74:
好似係到講講下變晒質....
近排睇緊龍神,你講到大姐姐咁神,莫非佢喺神中神??
但係你又話佢喺一個智將,咁!!究 ...
Godzima 發表於 28-5-2014 05:31 PM

智將之神,宇宙最強!
相信尊夫人所光顧的網站, 政策非常清晰, 從日圓兌換港元的對匯率, 列得清清楚楚。

現在蕉人雖然在訂 ...
大姐姐 發表於 27-5-2014 08:07 PM

訂購食物 / 貨物 .... 日圓換港元的對換率從來都只供參考, 不是實價, 到付款時一般也会較貴些.

老實說, 不設港幣"最高上限收費" 也是正常的吧, 例如我今天訂貨 15000yen, 半年後收貨 (當然食物的送貨期不会這么長, 你可將貨物代替食物), 滙率由 0.0768 升至 0.0868, 差價達 hk$150.   如升至 0.0968, 差價則達 hk$300.
原來為左原則(錢),可以去到好盡!!!!
三十蚊,十三頁!!
哩棟大廈大家有份起架∼樓主負責打地基姐∼!{:1_197:}
今日重去蕉人訂G7只寫訂金連yen价都冇咁又點?都係講過信字!
容許我問個少少 off topic 的問題 ?
自從兆萬無左 15/F 16/F...
甚至個場死剩蕉人同 HT ( 加少少鋪 ) 之後都無咩留意呢間野

因為有 15/F 16/F 年代時...
我記得以前佢開訂價有實價...
'約數' / '只有口頭承諾' 係幾時既事 ?
現在網路這樣發達,店家還敢這般惡搞,不怕壞事傳千里??????
頭像被屏蔽
回復  玩具

"約數/ 你預XXX蚊左右"
佢十多年前都已係咁do啵
我幫襯佢咁耐都一直係咁
只有訂公價貨至 ...
超港人 發表於 30-5-2014 10:59 AM

.... and full paid limited edition items.  I trust Wong Sir more than any other toy shops in HK.
頭像被屏蔽
.... and full paid limited edition items.  I trust Wong Sir more than any other toy shops in HK.
RRAAYY 發表於 30-5-2014 11:37 AM

off topic 一問, 請問點解一個玩具店老闆會被尊稱為Wong Sir嘅? 因為我成日見好多大大都wong Sir前Wong Sir 後。:64:
off topic 一問, 請問點解一個玩具店老闆會被尊稱為Wong Sir嘅? 因為我成日見好多大大都wong Sir ...
keithwu516 發表於 30-5-2014 02:35 PM

一個稱呼,冇乜特別...
off topic 一問, 請問點解一個玩具店老闆會被尊稱為Wong Sir嘅? 因為我成日見好多大大都wong Sir ...
keithwu516 發表於 30-5-2014 02:35 PM

同 HB 個個SO哥前SO哥後一樣道理掛,有錯請更正