Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

個個都讚不絕口, 我以為今次QC好好添

屋企無位要嚴選, 我繼續等限定version, 希望有光翼啦
fatcheong 發表於 31-12-2013 02:12 PM

設計係正但QC真係有問題亦奇怪,我睇過三隻(我同friend)全部衰係頭正面⋯真係頂佢!
返而body就幾ok...
尋日去煙X點買野,又見到d驗屍官,行過間舖諗住入去,
見到有間舖有個人睇緊盒mb 命運,門口塞爆人,我唯有兜個圈再過去,
一段時間後返過去,果條友仲係度,仲睇緊盒mb個"盒",
我見到個老細好無奈,又唔可以趕個客,門口又多人,
果條友只顧自己係咁睇個盒,又冇要求話開盒睇,最後冇買到走人,
我之後入左去忍唔住都問個老細,個客究竟搞乜,
佢話個客剩係掛住睇個盒,問佢駛唔駛開黎睇,佢話唔駛,
個盒仲包住雪梨紙,都唔知睇乜,我話依家咩人都有,呢D客見怪不怪,
係個客大哂咁塞住門口又唔識讓俾人入
回復 92# 超級玩具迷

其實佢(盒控)有權睇既,但唔好阻人做生意啦:*
設計係正但QC真係有問題亦奇怪,我睇過三隻(我同friend)全部衰係頭正面⋯真係頂佢!
返而body就 ...
takeshi 發表於 1-1-2014 01:18 PM

我頭,腳都有sad,慘,仲兩隻tim
尋日去煙X點買野,又見到d驗屍官,行過間舖諗住入去,
見到有間舖有個人睇緊盒mb 命運,門口塞爆人,我唯有兜個 ...
超級玩具迷 發表於 1-1-2014 01:35 PM

魂SHOP個紙皮盒我見有人都要睇幾盒外盒:x
我頭,腳都有sad,慘,仲兩隻tim
步京暈 發表於 1-1-2014 05:52 PM

我兩隻頭正面都衰,好彩有隻自救到...翼QC都麻麻,
我都吾明次次硬衰係甘明顯的位⋯:53:
我兩隻頭正面都衰,好彩有隻自救到...翼QC都麻麻,
我都吾明次次硬衰係甘明顯的位⋯
takeshi 發表於 1-1-2014 07:30 PM

我是sad貨之王,經常中伏。
呢隻甘多色,以bandai 的QC, 中sad 机會好大。
回復 92# 超級玩具迷

果D 唔係盒控, 係雪梨紙控
剛去完in's point 一轉
個價去到!$*):70:
又話隻嘢插水,唔似啵∼

利申 : 擒日用咗一牛三魚兩蟹買咗盒日版。

光翼相信魂shop見。:77:
QC OK

打手團出沒注意!! 就好像十五機事件翻版一樣....總知大貨一到必定劈價,
本身今日諗住去買, 不過見個價升返...都係等下先
升左好難趺~你地班友仔推POST 無盡洗版,咁多配件真係抵玩
日本本土唔平,唔會有平日本跳貨,港版派完,街舖有賣都七七八八,除了亞版,何來大貨?
而且本身質量不差,真係唔知有什麼理由可跳?:44: