Toysdaily 玩具日報

查看: 66047|回復: 207

[新品消息] MB又跌?

在蒸粉FB,睇到MB命運到貨,而且又跌破訂價,其實是他們之前,開價太高,定係今次貨源足。

總之一句,現在,真的不用訂玩具了。
頭像被屏蔽
Lee半年笨大D定價咁進取,熱門野出貨量又足,分明要自己賺到盡,店家成為犧牲品。總之黎緊半年除左冷門野同魂限,真係等得就等,尤其是合金野同星矢!
回復 1# 步京暈
剛在復李FB,見到他們明天會發售MB命運,價錢會明天公佈,可能又有震撼價,未買的,一定要留意。
當時一扭落訂只係一舊,坦白講,如果一扭個價唔平,睇怕又有一輪撻訂潮!
開訂價太高.............................
開訂價係高.............................但又有一班人追住訂.................
復李,剛公布了MB命運售價,今天買,只需IIIO,找兩雞,如覺得係靚價,而又想買的brother,要快手la。

不過要記得,今日的靚價,可能是明天的貴價,hehe。
福利好少平過出面⋯就算佢唔係今日買都只係一牛一蟹加四草,仲平過旺角幾草,睇黎今次係勁水浸
女妖在日本AMAZON冇乜插, HK都可以插到5算樓下, 呢隻應該都逃唔過在HK插水的命運, 插破9魚一定都唔奇
女妖在日本AMAZON冇乜插, HK都可以插到5算樓下, 呢隻應該都逃唔過在HK插水的命運, 插破9魚一定都唔奇
redfish 發表於 26-12-2013 12:25 PM

:Q

非常認同,而且加上日版,亞版,今次又有平野玩:43:
精粉訂左拎埋==
依隻都幾抵玩,不過如果水浸可以買隻玩下,質數幾高
精粉訂左拎埋==
依隻都幾抵玩,不過如果水浸可以買隻玩下,質數幾高
godgundam 發表於 26-12-2013 12:40 PM

小弟都是第一日取貨,這隻是不錯的。
但不急玩,真的可以等,等靚價才入,五算的幾會,應該可再次來臨。
redfish 發表於 26-12-2013 12:25 PM

你有錢可以掃返過日本賣,仲有賺:x
FL今次醒, 用瑞記批價加3蚊賣, 一早清晒冇眼睇, 理得你班友之後插到幾錢都唔關佢事(PIC FROM FL FACEBOOK)