Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

認同今次是出得靚,同設計得好。
但QC就一般般,我有兩隻,個頭同對翼上油很差,一隻個頭雙角中,紅色 ...
步京暈 發表於 31-12-2013 01:33 PM

個個都讚不絕口, 我以為今次QC好好添:@

屋企無位要嚴選, 我繼續等限定version, 希望有光翼啦:35:
香港玩家不嬲輸打嬴要,同幸災樂禍架啦,
炒起咪四圍鬧死炒家,插水就仲要笑D老細抵死,老馮咁要蝕俾我,
...
超級玩具迷 發表於 31-12-2013 01:44 PM

你講個個的確係粉腸1條, 但坦白講, 買家都有好有唔好, 賣家都未必個個係好人
香港已經起晒價
未買既等亞版啦
鬼道有人 發表於 31-12-2013 09:13 AM

係喎,真係一夜間過哂12魚心理關口{:1_222:} 平時賺到盡既fuxk你,今次賺得個幾雞,會唔會dup春呢佢:x
話說我訂個間網店真係唔話得,貨到個陣話由12五x減到千二比我,早兩日同佢約交收,直頭再減多兩草比我:43: 抵我長期支持佢:71:
係喎,真係一夜間過哂12魚心理關口 平時賺到盡既fuxk你,今次賺得個幾雞,會唔會dup春呢佢
...
花少爺 發表於 31-12-2013 02:16 PM

邊間網店,pm黎介紹下,有信用既良心店貴d都幫親
邊間網店,pm黎介紹下,有信用既良心店貴d都幫親
JUNOWONG28 發表於 31-12-2013 02:39 PM

嗱,老老實實啦,間野早排先比人話交唔到貨比客,佢良唔良心就真係見仁見智{:1_222:} 我就由佢一開業幫襯到而家都無出過事,9月個陣介紹過好多人去佢到買某隻大熱game,個個都話佢交收快及準…
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-217021-1-5.html
你睇過個post,再衡量吓值唔值得幫襯啦:54: 我廢事比人話我係打手
歷史係會不斷重演,香港人記性真麻麻:42:
個個都讚不絕口, 我以為今次QC好好添

屋企無位要嚴選, 我繼續等限定version, 希望有光翼啦
fatcheong 發表於 31-12-2013 02:12 PM

呢隻唔係戰損,背包翼亦係分離式,希望佢就算出魂限特別光翼版嘅同時,會好似RG咁淨出隻魂限光翼背包啦,咁就唔使再買多隻!{:1_208:}
咁辛苦開個模,點會出一次咁晒呀,當bandai 傻ka咩,等限定version{:1_203:}
香港玩家不嬲輸打嬴要,同幸災樂禍架啦,
炒起咪四圍鬧死炒家,插水就仲要笑D老細抵死,老馮咁要蝕俾我,
...
超級玩具迷 發表於 31-12-2013 01:44 PM

難怪我俾人話唔似係香港人
現場仲有好多千2蚊有找wo...@@
現場仲有好多千2蚊有找wo...@@
godgundam 發表於 31-12-2013 04:23 PM

現時点??:54::69::64:
mk......不過紅魚大講得啱,另外freedom又炒番起==
個個都讚不絕口, 我以為今次QC好好添

屋企無位要嚴選, 我繼續等限定version, 希望有光翼啦
fatcheong 發表於 31-12-2013 02:12 PM

唔洗慌,一定會出。

回復 84# BRS

師兄真係同路人,我一早就訂左隻日版,話知你出面升又好跌又好,只要有隻派比我玩就算,同埋其實今次迪迪尼真係出得好好
你班友日日推POST唔炒先奇~我今日食左炒價$!##) 但係覺得佢設計好正~值得,勁多大陸佬落黎掃哂同埋虎虎虎都掃埋~痴Q線