Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

冇得再返日版好正常, 現在日本YAHOO和AMAZON個價已經OVER左建議價, 要等亞洲版先會再有貨.
redfish 發表於 30-12-2013 05:43 PM

即係日本已經炒起左,風氣應該好快傳入大陸、香港,香港人自己唔買,都會好快比大陸人班哂d貨上去{:1_229:}
睇怕mb命運都係好似sr帝王咁,等唔到插水架啦:45:
回復 61# 花少爺

有價冇市,都唔多覺有人bid
回復  花少爺

有價冇市,都唔多覺有人bid
tonylee12003 發表於 30-12-2013 11:17 PM

其實都唔算冇人bid, 在HK就真的冇乜人bid, HK YAHOO拍賣仲可以見12魚樓下的貨.
岩岩係大阪返黎,呢隻果邊真係唔平,一般街價16xxx yen,但唔見有人買

反而我買左隻10000yen 楊過 MB返黎

呢隻都係等下先
香港已經起晒價
未買既等亞版啦
每次也是這樣不停製造恐慌說什麼沒貨要食炒價,但是轉頭大貨一到就大劈價,就像龍星丸,戰王丸
回復 66# leehow

咪就係,成日明明有貨又有d人出黎製造謠言,炒家得益
是龍是蛇, Time will tell, 拭目以待.
買與否完全是個人決定, 與人無尤.
現在即買不是問題, 不過唔好見大插水就XXX人.
等插水也不是問題, 不過唔好見唔插反升就XXX人.
呢到好多玩具佬上網睇住的......

有幾多打手自己用下腦諗下啦.....
真係玩家唔會輸打贏要
今次隻野係出得靚
回復 68# redfish

紅魚大大.  講得好,,,,,:71:
回復 69# yeung897

其實我覺得依道真係好多打手,,同玩具佬世上網睇  
    十五機係最好的 例子..:67:
真係玩家唔會輸打贏要
今次隻野係出得靚
鬼道有人 發表於 31-12-2013 12:04 PM

認同今次是出得靚,同設計得好。
但QC就一般般,我有兩隻,個頭同對翼上油很差,一隻個頭雙角中,紅色甩油,另一隻眼的綠色,油到出晒界,至於甩油,花件,兩隻都有,換了係德哥,一定MM聲。
是龍是蛇, Time will tell, 拭目以待.
買與否完全是個人決定, 與人無尤.
現在即買不是問題, 不過唔好見大 ...
redfish 發表於 31-12-2013 11:35 AM

香港玩家不嬲輸打嬴要,同幸災樂禍架啦,
炒起咪四圍鬧死炒家,插水就仲要笑D老細抵死,老馮咁要蝕俾我,
曾經去人地店買野,見有客買d蝕本貨,仲要問個老細可唔可以平D,
個老細話已經蝕住賣,個客面皮厚到話唔爭在蝕多10蚊啦,
我有誠意買架,嘩,有誠意就要蝕多10蚊俾你,不如送埋俾你啦,
最後個老細冇平到俾佢,個客就走人了,我同時間買完野出去,
聽到個客同佢朋友講個老細咁都唔賣死傻仔,有人肯要應該偷笑即賣啦,
反正都差10,咁都唔肯,抵你成舖死貨,我聽完都想XYZ佢,
嘩,你玩哂啦
香港玩家不嬲輸打嬴要,同幸災樂禍架啦,
炒起咪四圍鬧死炒家,插水就仲要笑D老細抵死,老馮咁要蝕俾我,
...
超級玩具迷 發表於 31-12-2013 01:44 PM

在很多年前,某李承X風水佬,在大埔也做過此行為。